Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: ΦΛΟΚΟΣ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Εφαρμογή: Αποθήκη εμπορευμάτων, εργαστήριο Έκταση: 1.55m
Πρότυπο: BZ Χειρωνακτικό να γυρίσει: Πρότυπα
Υπαίθρια λειτουργία: προαιρετικός Ανελκυστήρας σχοινιών καλωδίων: προαιρετικός
Ανύψωση ανελκυστήρων αλυσίδων: Πρότυπα Εσωτερική λειτουργία: Πρότυπα
Ανώτατο να γυρίσει: 360° Μέγιστο ύψος ανύψωσης: 10M
Υψηλό φως:

Γυρίζοντας γερανός φλόκων Finework 2ton

,

Ελαφρύς γυρίζοντας γερανός φλόκων Finework

,

ελαφρύς γερανός φλόκων 2ton γυρίζοντας

Περιγραφή προϊόντων

                                          Οι ελεύθεροι μόνιμοι γερανοί φλόκων τύπων εργαστηρίων ανάβουν το γερανό φλόκων ανυψωτικού εξοπλισμού χρήσης εργαστηρίων τύπων

 

Οι??????????? γερανοί φλόκων είναι οι πιό χρησιμοποιήσιμοι γερανοί. Είναι τέλειοι κάτω από τους μεγάλους γερανούς υπερυψωμένων γεφυρών και μεγάλοι στις ανοιχτές περιοχές όπου μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σταθμούς εργασίας. Λειτουργούν καλά στις υπαίθριες εφαρμογές όπως οι αποβάθρες φόρτωσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαδικασίες κατεργασίας και συνελεύσεων. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλους γερανούς φλόκων για να παρέχουν την οργανωμένη κάλυψη.

Ο γερανός φλόκων για το εργαστήριο έχει τα πλεονεκτήματα της νέας δομής, λογική, απλή, κατάλληλη λειτουργία, εύκαμπτη περιστροφή, ελαφρύς και η εύκαμπτη μετακίνηση φορτίων, είναι ενέργεια - αποταμίευση και αποδοτικός εξοπλισμός υλικού χειρισμού.

Αυτός ο γερανός φλόκων τύπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στο εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων εργοστασίων, για τη γραμμή συνελεύσεων η ανύψωση βάρους.

Ο γερανός φλόκων με τον ανελκυστήρα αλυσίδων αποτελείται από τα stents, τη γυρίζοντας συσκευή και τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα, κ.λπ.

Η στήλη χάλυβα μπορεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών για περιστροφικό. Το περιστροφικό σώμα διαιρείται σε χειρωνακτική περιστροφή και περιστροφή μηχανών.

Ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας αλυσίδων εγκαθίσταται στη cantilever ράγα, που χρησιμοποιείται για την ανύψωση των βαριών αντικειμένων.

 

 

Προδιαγραφές:

  • Απολύτως??????????? γερανός.
  • Ικανότητες διαθέσιμες από 500 έως 10.000 λίβρες.
  • Εκτείνεται μέχρι 20 πόδια.
  • Συνελεύσεις βραχιόνων ι-ακτίνων χρήσης για τις βαρύτερες ικανότητες και τις πιό μακροχρόνιες εκτάσεις.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χειρωνακτικούς ανελκυστήρες αλυσίδων, τους ηλεκτρικούς ανελκυστήρες αλυσίδων, ή τους ανελκυστήρες σχοινιών καλωδίων σε αυτούς τους γερανούς φλόκων. Εργασίες καλά κάτω από τους υπερυψωμένους γερανούς.

Τεχνικές παράμετροι:

Στοιχείο
Προδιαγραφές
Ικανότητα (Τ)
0.5-16
Έγκυρη ακτίνα (Μ)
4-5.5
Ύψος ανύψωσης (Μ)
4.5/5
Ανύψωση της ταχύτητας (M/MIN)
0.8 / 8
Γυρίζοντας ταχύτητα (R/MIN)
0.5-20
Κυκλοφορημένη ταχύτητα (M/MIN)
20
Γυρίζοντας γωνία (βαθμός)
180°/270°/360°

Σύστημα γερανών φλόκων

 

Στυλοβάτης: Διάμετρος στυλοβατών: 400mm700mm

Q235B δομικός χάλυβας άνθρακα με την άνευ ραφής μιά φορά διαμορφώνοντας τεχνολογία ισχυρότερη και κομψή.

Γυρίζοντας χάλυβας: Ο σκληρού και ισχυρού, wear-resistant και πρακτικού. χαμηλός-σχεδιαγράμματος φλόκων βραχίονας δομών χάλυβα, επιτρέπει ένα αποτελεσματικά μεγάλο ύψος ανύψωσης.

Μηχανή γερανών φλόκων: Καλύτερη απόδοση, σταθερή συχνότητα, ανθεκτική για πολύ καιρό. Εύκολος να λειτουργήσει.

Καλώδιο: Σύροντας σύστημα καλωδίων που τρέχει στη ράγα Γ εκτός από το φλόκο.

Διακόπτης: Μοναδική δομή, ασφάλεια και ανθεκτική, ελαφριά και τέλεια εργασία. Σκόνη - σχέδιο απόδειξης

Διακινούμενος ανελκυστήρας αλυσίδων συστημάτων γερανών φλόκων (προαιρετικός)

Ηλεκτρικό καροτσάκι: Η σειρά του πλάτους φλαντζών είναι διευθετήσιμη. Η μηχανή περιλαμβάνει τα φρένα τύπων δίσκων. Οι κύλινδροι δευτερευόντων οδηγών πρόκειται να προωθήσουν την κίνηση καροτσακιών ομαλή και να ελαχιστοποιήσουν την ένδυση της ρόδας και της ακτίνας.

Ανώτερος και χαμηλότερος διακόπτης ορίου: Ο διακόπτης ορίου θα κόψει το κύκλωμα μηχανών και θα αποτρέψει τη ζημία στη δομή ανελκυστήρων και την αλυσίδα φορτίων όταν πέρα-ανυψωτικός ή πέρα-χαμηλώνοντας συμβαίνει.

Βαρέων καθηκόντων μηχανή ανελκυστήρων αλυσίδων: Το δροσίζοντας πτερύγιο σχεδιάζεται ειδικά για να εξασφαλίσει γρήγορο διασκεδασμό θερμότητας με το ποσοστό μέχρι 40% και τη συνεχή υπηρεσία.

Αντίστροφη ακολουθία φάσης που προστατεύει τη συσκευή: Μπορεί να ελέγξει την εργασία κυκλωμάτων όχι σε περίπτωση λάθους καλωδίωσης στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ασφαλές σύστημα φρένων: Το ηλεκτρικό φρένο επιτρέπει το στιγμιαίο φρένο μόλις κόβεται η ηλεκτρική δύναμη. Κατά συνέπεια η ασφάλεια φρεναρίσματος ενώ η φόρτωση εγγυάται.

Αλυσίδα φορτίων: G80, έχει μια υψηλή αντίσταση στην ένδυση και τη διάβρωση.

Γάντζος: Ο γάντζος φορτίων είναι σφυρηλατημένος γάντζος χάλυβα άνθρακα με έναν βαρέων καθηκόντων σύρτη γάντζων. Το ρουλεμάν ώθησης στο γάντζο επιτρέπει στην περιστροφή 360 βαθμού για να αποτρέψει το στρίψιμο της αλυσίδας φορτίων. Ο τοπ γάντζος, για ανασταλμένο το γάντζος ανελκυστήρα είναι άκαμπτος.

Έλεγχος κουμπιών ώθησης: Συμπαγές σχέδιο για να επιτρέψει τη λειτουργία ένας-χεριών. Το κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης συμπεριλαμβάνεται. Το καλώδιο κουμπιών ώθησης έχει την ανακούφιση πίεσης για να αποτρέψει τη ζημία καλωδίων.

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας 0

Το διακινούμενο σύστημα γερανών φλόκων ηλεκτρικό γράφει τον ανελκυστήρα σχοινιών (προαιρετικό)

Μηχανή:  Είναι κωνικού στροφέα με το φρένο μέσα, σταύλος που αρχίζει και αποτελεσματικός που φρενάρει, ασφαλής χρήση και εύκολος συντήρηση

Μειωτής: Το εργαλείο αντιμετωπίζεται ειδικά για την υψηλή αντοχή. Κάθε συνέλευση συνδεμένων άξονων υποστηρίζεται στα ρουλεμάν σφαιρών ή κυλίνδρων για να εξασφαλίσει ομαλή και λειτουργία χαμηλός-τριβής

Σχοινιά καλωδίων: Το σχοινί καλωδίων συμμορφώνεται με τα πρότυπα εξαγωγής. Το κύριο σχοινί που λαμβάνεται από το τύμπανο δεν θα γλιστρήσει λοξά όταν βραδύτητα

Οδηγός σχοινιών: Ο οδηγός σχοινιών είναι σε δύο μισά, που εξασφαλίζουν εύκολη δυνατότητα πρόσβασης. Περικυκλώνει το τύμπανο εντελώς έτσι ώστε το σχοινί μπορεί να μην ξετυλίξει ακόμα και όταν είναι ο ανελκυστήρας στον εκφορτωμένο όρο

Τύμπανο: Είναι αυλακωμένο τύμπανο ανελκυστήρων, χωρίς συγκόλληση σωλήνας του επαρκούς μήκους για να είναι winded σε ένα στρώμα και για να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη για το σχοινί για να ελαχιστοποιήσει τη λειαντική ένδυση. Ο άξονας τυμπάνων περιστρέφεται στα ρουλεμάν για την εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας.

Ανυψωτικός γάντζος: Ο γάντζος μπορεί να περιστραφεί 360 βαθμό και έχει το σύρτη ασφάλειας, ασφαλής και αξιόπιστος.

Ο φραγμός γάντζων εξετάζεται σε 150% του πλήρους φορτίου πριν από τη συνέλευση. Sheaves σχοινιών προστατεύονται πλήρως με τη ρίψη χάλυβα.

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας 1

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας 2

Εφαρμογή γερανών φλόκων:

Ο γερανός φλόκων είναι ένας τύπος γερανού όπου ένα οριζόντιο μέλος (φλόκος ή βραχίονας), που υποστηρίζει έναν κινητό ανελκυστήρα, καθορίζεται σε έναν τοίχο ή σε έναν floor-mounted στυλοβάτη. Οι γερανοί φλόκων χρησιμοποιούνται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εργαστήριο και στα στρατιωτικά οχήματα.
Ο γερανός φλόκων μπορεί να ταλαντευθεί μέσω ενός τόξου, για να δώσει την πρόσθετη πλευρική μετακίνηση, ή να καθοριστεί. Οι παρόμοιοι γερανοί, συχνά γνωστοί απλά ως ανελκυστήρες, εγκαταστάθηκαν στο τελευταίο όροφο των κτηρίων αποθηκών εμπορευμάτων για να επιτρέψουν στα αγαθά για να ανυψωθούν σε όλα τα πατώματα.

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας 3

Ελεύθερος μόνιμος τύπων ελαφρύς γερανός φλόκων 2 τόνου γυρίζοντας 4

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά