Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών 20ton 80ton με το καροτσάκι Lifiting

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG Χαρακτηριστικό γνώρισμα γερανών: Διπλοί γερανοί δοκών βιομηχανίας μετάλλων
Καθήκον εργασίας: A3-A7 Ανυψωτικός μηχανισμός: Ηλεκτρικό βαρούλκο, ηλεκτρικό καροτσάκι
Πηγή ισχύος: 3phase 380V 50HZ Μέθοδος ελέγχου: Μακρινός/έλεγχος καμπινών/κρεμαστών κοσμημάτων
Μέγιστο ανυψωτικό φορτίο: 50ton Μέγιστο ύψος ανύψωσης: 50m
Υψηλό φως:

380V διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών

,

20Ton διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών

,

80ton διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών

Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικός αποθηκών εμπορευμάτων διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός με ο μεγάλος γερανός ατσάλινων σκελετών καροτσακιών

 

Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός συμμορφώνεται με το εθνικό σχέδιο τυποποιημένο GB/T 14406 γερανών. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών αποτελείται κυρίως από το πλαίσιο γεφυρών, το καροτσάκι, το μηχανισμό ταξιδιού γερανών και το ηλεκτρικό σύστημα. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών ακτίνων MG (τύπος παραθύρων) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, τον τρέχοντας μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου. Ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι δομή κιβωτίων ή ζευκτόντων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε ακτίνας, και τα πόδια είναι διαιρεμένα σε α-διαμορφωμένος και σε σχήμα υ σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών. Η μέθοδος ελέγχου μπορεί να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, έλεγχος καμπινών ή και οι δύο.

Το καροτσάκι μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε ένα ζευγάρι των ραγών στην ακτίνα. Σύμφωνα με το εργασιακό περιβάλλον σας, η ακτίνα μπορεί να είναι με σχήμα κουτιού ή ζευκτόν-διαμορφωμένη, και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών! Το μήκος cantilever μπορεί να έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εργασίας.

Ο γερανός ατσάλινων σκελετών είναι ένας γερανός ατσάλινων σκελετών που υποστηρίζεται στην επίγεια ράγα από δύο πόδια. Δομικά, αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το λειτουργούντα μηχανισμό μηχανοστασίου, το καροτσάκι γερανών και τα ηλεκτρικά συστατικά. Μερικοί γερανοί ατσάλινων σκελετών έχουν τους ζυγοστάτες σε μια πλευρά μόνο, η άλλη πλευρά του εργοστασίου ή στις υποστηρίξεις τρίποδων, αποκαλούμενη γερανούς ημι-ατσάλινων σκελετών. Το μέρος πλαισίων πορτών (συμπεριλαμβανομένης της κύριας δέσμης και της ακτίνας τελών), ζυγοστάτες, χαμηλότερη ακτίνα και άλλα μέρη της γέφυρας αναστολής ατσάλινων σκελετών. Προκειμένου να επεκταθεί η λειτουργούσα σειρά του γερανού, η κύρια δέσμη μπορεί να επεκταθεί από τα ενισχυτικά πόδια και σε μια ή τις δύο πλευρές να διαμορφώσει cantilever. Ένας γερανός με έναν βραχίονα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνει τη λειτουργούσα σειρά του γερανού μέσω της πίσσας και της περιστροφής του βραχίονα.

διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών 20ton 80ton με το καροτσάκι Lifiting 0

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι όλοι οι τύποι γερανών που ανυψώνουν τα αντικείμενα από ένα ανοικτό βαρούλκο που ταιριάζεται σε ένα καροτσάκι και μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε μια ράγα. Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι μια άριστη εναλλακτική λύση στους μόνιμους εσωτερικούς υπερυψωμένους γερανούς, ποια ελάχιστη επένδυση σε ένα νέο κτήριο. Επιπλέον, μπορούν να αποσυντεθούν και να κινηθούν προς μια νέα θέση εύκολα.
Οι διπλοί γερανοί ατσάλινων σκελετών δοκών είναι με τα βαριά φορτία μέχρι 700t και οι εκτάσεις μπορούν να είναι πάνω από 50 μέτρα. Για τις εφαρμογές επεξεργασίας και φορτίο-μεταφοράς, μπορεί να κινήσει τα φορτία γρήγορα και ομαλά

Παράμετροι:

Ικανότητα ανύψωσης (τ) 10 16
Έκταση (μ) 10/12/16/20 10/12/18/24/30
Ύψος ανύψωσης (μ) 6 6
Διακινούμενος μηχανισμός Διακινούμενη ταχύτητα Έδαφος (m/min) 20 20
Δωμάτιο ελέγχου 20 30 20 30
Μηχανή Έδαφος ZDY (Δ) 122-4/1.5*2 ZDY131S-4/2.2*2 ZDY (Δ) 122-4/2.2*2 ZDY131S-4/2.2*2
Δωμάτιο ελέγχου ZDR100-4/1.5*2 ZDR112L-4/2.1*2 ZOG100-4/2.2*2 ZDR112L-4/2.1*2
Μειωτής LDA1 LDAC1 LDH LDHC LDA1 LDAC1 LDH LDHC
Ρόδα diametermm 270 400 270 400
Ηλεκτρικός ανελκυστήρας Τύπος CD1 MD1 CD1 MD1
Ανύψωση speedm/λ. 7 7/0.7 7 7/0.7
Διακινούμενη ταχύτητα 20 (30) 20 (30)
Μηχανή Ανύψωση ZD151-4/13 ZDS11.5/13 ZD151-4/13 ZDS11.5/13
  Ταξίδι ZDY121-4/0.8*2 ZDY121-4/0.8*2
Σύστημα εργασίας A3 A3
Διαδρομή χάλυβα που συστήνεται P38 P38
Πηγή ισχύος 380V 50HZ 380V 50HZ
Το βάρος γερανών Έδαφος (κλ) 6600 7500 8350 10650 6600 7500 8350
  Δωμάτιο ελέγχου (κλ) 7400 8300 9150 11450 7400 8300

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα γερανών ατσάλινων σκελετών:
Απλή δομή στο γραμμικό τύπο, εύκολο στην εγκατάσταση και το maintation. Η υιοθέτηση προώθησε τα παγκοσμίως διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων στα πνευματικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα μέρη λειτουργίας. Γερανός με τον υψηλό διπλό στρόφαλο για να ελέγξει τον κύβο που ανοίγει και που κλείνει. Τρέχοντας σε μια υψηλά αυτοματοποίηση και ένα intellectualization, καμία ρύπανση. Εφαρμόστε έναν συνδετικό εκδότη για να συνδέσετε με το μεταφορέα αέρα, ο οποίος μπορεί άμεσα ευθύγραμμος με τη μηχανή πλήρωσης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Διπλή ικανότητα ανύψωσης γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών: 5ton~900ton
ύψος ανύψωσης: 3m~25m ή προσαρμοσμένος
έκταση: 5~35m
Εργατική τάξη: A3~A7
Ο διπλός κεντρικός αγωγός γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών έχει κάτω από τους τύπους: Τα MG δακτυλογραφούν το διπλό γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών, διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U.

Συστατικό του διπλού προμηθευτή γερανών ατσάλινων σκελετών ακτίνων με την ανταγωνιστική τιμή

 

Εφαρμόσιμες περιπτώσεις

Χρησιμοποιώντας στην υπαίθρια, υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, το σιδηρόδρομο κ.λπ.

Αυτός ο γερανός τύπων εφαρμόζεται ευρέως στο ναυπηγείο αγαθών σιδηροδρόμων, το μεγάλο λιμένα χωρητικότητας, την ανοικτή αποθήκευση, το σταθμό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και το κ.λπ. για να χειριστεί με τις συχνές εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Αυτός ο τύπος υιοθετεί το πρότυπο πλαίσιο πορτών του U, με μια μεγάλη εκκαθάριση μεταξύ των δύο ποδιών και μιας πολύ μεγάλης έκτασης.

Μηχανή
Αυτή η χρήση ένα ή δύο γερανών καροτσάκι ως ανυψωτική μηχανή του, περιλαμβάνοντας το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και καροτσακιών, τον ανυψωτικό μηχανισμό, την καμπίνα, το δωμάτιο υπολογιστών, το ηλεκτρικό δωμάτιο, και άλλων.

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Αυτός ο γερανός τύπων υιοθετεί το καλώδιο και το τύμπανο ή το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών ως αγώγιμες συσκευές του.

Καμπίνα
Όλος ο μηχανισμός αυτού του γερανού χρησιμοποιείται στην καμπίνα. Η καμπίνα ταξίδεψε μαζί με το γερανό για να αποφύγει τη συντριβή με το φορτίο. Στην καμπίνα, ο χειριστής όχι μόνο μπορεί να αισθανθεί το ευρύ και άνετο διάστημά του, μπορεί επίσης να έχει ένα καλό όραμα που ελέγχει, surveil και που διατηρεί.

Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί εργασίες κανονικά μέσα στη σειρά -15% ή +10% διακύμανσης τάσης. Σχεδιάζουμε επίσης τις συσκευές προστασίας, για παράδειγμα, το σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης, τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης, χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης, και κ.λπ. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά (αναστροφέας συχνότητας, PLC) υιοθετούν τη Siemens, Σνάιντερ, Chint ή άλλο διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.

Συσκευές προστασίας ασφάλειας
Το βάρος υπερφορτώνει τον προστάτη, τον ακραίο ανυψωτικό περιοριστή θέσης, τον ακραίο διακινούμενο περιοριστή θέσης, τον καθαρίζοντας πίνακα, τον απομονωτή και την προστασία κάλυψης.

Ζωγραφική και προστασία
Όλα τα τμήματα γερανών ατσάλινων σκελετών αντιμετωπίζονται με την καταστολή πυροβολισμών, χρωματίζοντας έπειτα. Πριν από την παράδοση, θα κάνουμε την αντισκωρική προστασία σε όλα τα ανοικτά μέρη. Το χρώμα και η μορφή ζωγραφικής χορηγούν τις απαιτήσεις πελατών.

Πριν από την παράδοση
παρέχουμε επίσης τη γενικές προ-εγκατάσταση, τη δοκιμή απόδοσης, κ.λπ.
Κανόνες και πρότυπα
Εκτός από ικανοποιήστε τις απαιτήσεις τεχνολογίας στο σχέδιο, κατασκευές, εγκατάσταση, δοκιμή και διόρθωση αυτού του γερανού, το κάναμε επίσης αυστηρά σύμφωνα με το ISO 9001:2000, το ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.

διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών 20ton 80ton με το καροτσάκι Lifiting 1

Κυρίως πλεονεκτήματα:

Ο διπλός γερανός δοκών είναι με πολλά πλεονεκτήματα: Λογική δομή και ευνοϊκή απόδοση. Ομαλές έναρξη και παύση. Ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών χρησιμοποιούνται κυρίως για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του υπαίθριου ναυπηγείου φορτίου, του ναυπηγείου αποθεμάτων και του μαζικού φορτίου.
Η δομή μετάλλων της είναι όπως ένα πόρτα-διαμορφωμένο πλαίσιο, με δύο ενισχυτικά πόδια που εγκαθίστανται κάτω από την κύρια δέσμη, η οποία μπορεί να περπατήσει άμεσα στη διαδρομή στο έδαφος, και οι δύο άκρες της κύριας δέσμης μπορούν να έχουν τις overhanging cantilever ακτίνες.
Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής χρησιμοποίησης περιοχών, της μεγάλης λειτουργούσας σειράς, της ευρείας προσαρμοστικότητας και της ισχυρής μεταβλητότητας, και χρησιμοποιούνται ευρέως στα ναυπηγεία φορτίου λιμένων. Ισχύει για την ανοικτή αποθήκη εμπορευμάτων ή τη ράγα εμπρός για τη γενική διαχειριζόμενη και ανυψωτική εργασία. Επίσης μπορέστε εξοπλισμένος με πολλούς την ανυψωτική συσκευή για την ειδική εργασία. Απαγορευμένος για την ανύψωση της υψηλής θερμοκρασίας λύσης, εύφλεκτος, εκρηκτικός, της διάβρωσης, της υπερφόρτωσης, της σκόνης και άλλων επικίνδυνων διαδικασιών.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά