Henan FineWork Cranes Co., Ltd.

Υπαίθρια διπλή δοκός 50ton 60ton ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Θέση προέλευσης: Henan, Κίνα Χρώμα: σύμφωνα με την απαίτησή σας
Κύρια ηλεκτρικά μέρη: Siemens/Σνάιντερ προστατεύστε το βαθμό: IP55
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 3Phase 380V 50Hz Εξουσιοδότηση: 1 έτη/12 μήνες
Δομή δοκών: Τύπος παραθύρων Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γερανός ατσάλινων σκελετών
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Υψηλό φως:

Finework 50ton ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων

,

60ton ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων

,

MG Finework ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων

Περιγραφή προϊόντων

Ένας διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών γερανών ατσάλινων σκελετών πλαισίων με το διπλό δοκών ανυψωτικό γερανό ατσάλινων σκελετών ανελκυστήρων μεγάλο
 
Ένας διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών γερανών ατσάλινων σκελετών πλαισίων με το διπλό δοκών ανυψωτικό γερανό ατσάλινων σκελετών ανελκυστήρων μεγάλο με το ανταγωνιστικό σχέδιο τιμών και η κατασκευή σύμφωνα με τον κινεζικό εθνικό γερανό σχεδιάζουν τυποποιημένο GB/T 14406.Mainly που αποτελείται από τη γέφυρα, το καροτσάκι, το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και το ηλεκτρικό σύστημα. Όλες οι διαδικασίες είναι τελειωμένες στη λειτουργία room.MG που ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών (τύπου κουτιού) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, το διακινούμενο μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, και ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι τύπου κουτιού ή δομή ζευκτόν-τύπων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε δοκού και το πόδι διαιρείται σε τύπο Α και U τύπων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μέθοδος ελέγχου θα μπορούσε να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, έλεγχος καμπινών ή και οι δύο.
Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών ακτίνων MG αποτελείται κυρίως από τη δομή σκελετών, την ανύψωση και το διαγώνιο διακινούμενο μηχανισμό, το μακροχρόνιο διακινούμενο μηχανισμό, την καμπίνα και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.
Το καροτσάκι μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε ένα ζευγάρι των ραγών στην ακτίνα. Η ακτίνα μπορεί να είναι παράθυρο ή δεμένος τύπος μέσα σύμφωνα με την κατάσταση εργασιακών περιβαλλόντων σας. πίεση isless από 125Pa, ή περισσότεροι. Ο δεμένος γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων χρησιμοποιεί πάντα σε υπαίθριο, καμπίνα που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, με τα καθίσματα μέσα. Το πάτωμα υιοθετεί τα μαξιλάρια μόνωσης και το γυαλί για τα παράθυρα ο πυροσβεστήρας και ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένοι. Άλλος βοηθητικός εξοπλισμός όπως το aircondition, τη σειρήνα, το interphone και το κ.λπ. Μπορέστε να διαμορφωθείτε σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη μας! Το μήκος cantilevers μπορεί να έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις εργασίας.
Υπαίθρια διπλή δοκός 50ton 60ton ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων 0
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1) Απλή δομή στο γραμμικό τύπο, εύκολο στην εγκατάσταση και το maintation.
2) Η υιοθέτηση προώθησε τα παγκοσμίως διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων στα πνευματικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα μέρη λειτουργίας.
3) Υψηλός διπλός στρόφαλος για να ελέγξει τον κύβο που ανοίγει και που κλείνει.
4) Τρέχοντας σε μια υψηλά αυτοματοποίηση και ένα intellectualization, καμία ρύπανση
5) Εφαρμόστε έναν συνδετικό εκδότη για να συνδέσετε με το μεταφορέα αέρα, ο οποίος μπορεί άμεσα ευθύγραμμος με τη μηχανή πλήρωσης
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Διπλή ικανότητα ανύψωσης γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών: 5ton~900ton
ύψος ανύψωσης: 3m~25m ή προσαρμοσμένος
έκταση: 5~35m
Θερμοκρασία εργασίας: -20-40 ℃
Εργατική τάξη: A3~A7
Ο διπλός κεντρικός αγωγός γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών έχει κάτω από τους τύπους: Τα MG δακτυλογραφούν το διπλό γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών, διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U.
Συστατικό του διπλού προμηθευτή γερανών ατσάλινων σκελετών ακτίνων με την ανταγωνιστική τιμή:
- Πλαίσιο ατσάλινων σκελετών (κύρια δέσμη, πόδι, αλεσμένη ακτίνα)
- Καροτσάκι βαρούλκων
- Μηχανισμός ταξιδιού γερανών
- Έλεγχος του /Cabin επίγειου ελέγχου/τηλεχειρισμού
1. Εφαρμόσιμες περιπτώσεις
Χρησιμοποιώντας στην υπαίθρια, υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, το σιδηρόδρομο κ.λπ.
Αυτός ο γερανός τύπων εφαρμόζεται ευρέως στο ναυπηγείο αγαθών σιδηροδρόμων, το μεγάλο λιμένα χωρητικότητας, την ανοικτή αποθήκευση, το σταθμό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και το κ.λπ. για να χειριστεί με τις συχνές εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Αυτός ο τύπος υιοθετεί το πρότυπο πλαίσιο πορτών του U, με μια μεγάλη εκκαθάριση μεταξύ των δύο ποδιών και μιας πολύ μεγάλης έκτασης.
Αυτός ο γερανός υιοθετεί το βαρέων καθηκόντων του συστήματος εργασίας A5~ A6, και μπορεί εργαζόμενος κανονικά στη θερμοκρασία μεταξύ -25-40°C, και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 380V, 50HZ, 3PH ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.
Η ζωή υπηρεσιών αυτού του γερανού είναι επάνω από 20 έτη.
2. Μηχανή
Αυτή η χρήση ένα ή δύο γερανών καροτσάκι ως ανυψωτική μηχανή του, περιλαμβάνοντας το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και καροτσακιών, τον ανυψωτικό μηχανισμό, την καμπίνα, το δωμάτιο υπολογιστών, το ηλεκτρικό δωμάτιο, και άλλων.
3. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Αυτός ο γερανός τύπων υιοθετεί το καλώδιο και το τύμπανο ή το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών ως αγώγιμες συσκευές του.
4 . Καμπίνα
Όλος ο μηχανισμός αυτού του γερανού χρησιμοποιείται στην καμπίνα. Η καμπίνα ταξίδεψε μαζί με το γερανό για να αποφύγει τη συντριβή με το φορτίο. Στην καμπίνα, ο χειριστής όχι μόνο μπορεί να αισθανθεί το ευρύ και άνετο διάστημά του, μπορεί επίσης να έχει ένα καλό όραμα που ελέγχει, surveil και που διατηρεί.
5. Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί εργασίες κανονικά μέσα στη σειρά -15% ή +10% διακύμανσης τάσης. Σχεδιάζουμε επίσης τις συσκευές προστασίας, για παράδειγμα, το σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης, τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης, χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης, και κ.λπ. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά (αναστροφέας συχνότητας, PLC) υιοθετούν τη Siemens, Σνάιντερ, Chint ή άλλο διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.
6. Συσκευές προστασίας ασφάλειας
Το βάρος υπερφορτώνει τον προστάτη, τον ακραίο ανυψωτικό περιοριστή θέσης, τον ακραίο διακινούμενο περιοριστή θέσης, τον καθαρίζοντας πίνακα, τον απομονωτή και την προστασία κάλυψης.
 7 . Ζωγραφική και προστασία
Όλα τα τμήματα γερανών ατσάλινων σκελετών αντιμετωπίζονται με την καταστολή πυροβολισμών, χρωματίζοντας έπειτα. Πριν από την παράδοση, θα κάνουμε την αντισκωρική προστασία σε όλα τα ανοικτά μέρη. Το χρώμα και η μορφή ζωγραφικής χορηγούν τις απαιτήσεις πελατών.
8 . Πριν από την παράδοση
παρέχουμε επίσης τη γενικές προ-εγκατάσταση, τη δοκιμή απόδοσης, κ.λπ.
9. Κανόνες και πρότυπα
Εκτός από ικανοποιήστε τις απαιτήσεις τεχνολογίας στο σχέδιο, κατασκευές, εγκατάσταση, δοκιμή και διόρθωση αυτού του γερανού, το κάναμε επίσης αυστηρά σύμφωνα με το ISO 9001:2000, το ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.
10.Technical παράμετροι:

    
Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών Τεχνικές προδιαγραφές
Ικανότητα ανύψωσης τ 10-500t όπως προσαρμόζεται
Ύψος ανύψωσης μ 9-30
Μήκος έκτασης μ 18-35
Διαγώνια διακινούμενη ταχύτητα m/min 2-20/3-32
Διακινούμενη ταχύτητα γερανών m/min 550/5.555
Ταχύτητα ανύψωσης m/min 3.3/4.8
Εργατική τάξη / A5/A6
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V/HZ/P 220V/380V/400V/415V/460V 50HZ 3P
Votage ελέγχου Β 36V/48V
Δύναμη ανύψωσης   90/45
Συνολική δύναμη   182/93.8
Πλάτος αυλακιού   90
Θερμοκρασία εργασίας βαθμοί -20~40 βαθμοί
Συνολικό βάρος τόνος 93.6/65.8
Παρατήρηση Επάνω από την αναφορά paramters ακριβώς, κάνουμε όλο το itesm ως απαιτήσεις σας

11.Mainly πλεονεκτήματα:
1 . Λογική δομή
2. Ευνοϊκή απόδοση
3. Ομαλές έναρξη και παύση
4. Ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι
5. Χαμηλού θορύβου, ευρύχωρη καμπίνα και καλή άποψη
6. Κατάλληλη συντήρηση, άριστη δυνατότητα ανταλλαγής για τα μέρη και τα συστατικά
7. Σώζει τις προδιαγραφές ηλεκτρικής ενέργειας

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών χρησιμοποιούνται κυρίως για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του υπαίθριου ναυπηγείου φορτίου, του ναυπηγείου αποθεμάτων και του μαζικού φορτίου.
Η δομή μετάλλων της είναι όπως ένα πόρτα-διαμορφωμένο πλαίσιο, με δύο ενισχυτικά πόδια που εγκαθίστανται κάτω από την κύρια δέσμη, η οποία μπορεί να περπατήσει άμεσα στη διαδρομή στο έδαφος, και οι δύο άκρες της κύριας δέσμης μπορούν να έχουν τις overhanging cantilever ακτίνες.
Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής χρησιμοποίησης περιοχών, της μεγάλης λειτουργούσας σειράς, της ευρείας προσαρμοστικότητας και της ισχυρής μεταβλητότητας, και χρησιμοποιούνται ευρέως στα ναυπηγεία φορτίου λιμένων. Ισχύει για την ανοικτή αποθήκη εμπορευμάτων ή τη ράγα εμπρός για τη γενική διαχειριζόμενη και ανυψωτική εργασία. Επίσης μπορέστε εξοπλισμένος με πολλούς την ανυψωτική συσκευή για την ειδική εργασία. Απαγορευμένος για την ανύψωση της υψηλής θερμοκρασίας λύσης, εύφλεκτος, εκρηκτικός, της διάβρωσης, της υπερφόρτωσης, της σκόνης και άλλων επικίνδυνων διαδικασιών.
Υπαίθρια διπλή δοκός 50ton 60ton ένας γερανός ατσάλινων σκελετών πλαισίων 1

Τα βιομηχανικά MG δακτυλογραφούν το διπλό γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών τιμή 10 τόνου
Χαρακτηριστικά Techincal: Το περιοριστικό μέγεθος είναι το χαμηλότερο μεταξύ αυτός ολοκληρώνει του καβουριού και η διαδρομή του καροτσακιού, δηλαδή, αυτό μειώνει 20%-30% έναντι των παραδοσιακών προϊόντων, που μπορούν να μειώσουν την πρωτεύουσα του εργαστηρίου 20% αποτελεσματικά, αυτό έχει το μειωτή σκληρός-δοντιών, την εισαγόμενη wire-rope, και κίνηση τριάδας. Είναι με τέτοιες προστατεύοντας συσκευές όπως τη συσκευή συναγερμών στην υπερφόρτωση, πλάγια την ένωση, το δευτερόλεπτο που προστατεύουν τον εξοπλισμό αποτρέποντας το γάντζο την κορυφή, που προστατεύει τρέχον οποιασδήποτε φράσης κ.λπ.
Η ηλεκτρική συσκευή ρυθμίζει την ταχύτητα χωρίς την επαφή ή ενότητα σπινθήρων, και εκπληρώνει τη λειτουργία μετατροπέων, συμπεριλαμβανομένης της μίνι-ταχύτητας και της διπλής ταχύτητας, οι οποίες κάνουν και να ανυψώσουν πολύ σταθερά. Ο λειτουργών πίνακας (λαβή) υιοθετεί την ασφαλή τάση 12V για να εκπληρώσει πολλών χρήσεων της προστασίας στην ενιαία δοκό holst. Ο ηλεκτρικός έλεγχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερες από 2 εκατομμύριο φορές όταν η τάση είναι 380V+5~10%.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά