Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών Οικοδομικής Βιομηχανίας με την ανύψωση του ανελκυστήρα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γερανός Gnatry Εφαρμογή: Εργαστήριο ευρέως
Έκταση: 1840m ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: -20~+40℃
Καθήκον εργασίας: Α5-Α8 Max.Wheel φόρτωση: 336kN
Χρώμα: Κόκκινες ή κίτρινες ή απαιτήσεις πελατών Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:: : Εγκατάσταση, ανάθεση και κατάρτιση τομέων
Μέθοδος ελέγχου: έλεγχος καμπινών
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών Finework

,

30ton ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών

,

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών 30 τόνου

Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα 30TONS δοκών

Βιομηχανικός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα 30TONS δοκών με το ανταγωνιστικές σχέδιο και την κατασκευή τιμών σύμφωνα με το κινεζικό εθνικό σχέδιο τυποποιημένο GB/T 14406.Mainly γερανών που αποτελείται από τη γέφυρα, το καροτσάκι, το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και το ηλεκτρικό σύστημα. Όλες οι διαδικασίες είναι τελειωμένες στη λειτουργία room.MG που ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών (τύπου κουτιού) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, το διακινούμενο μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, και ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι τύπου κουτιού ή δομή ζευκτόν-τύπων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε δοκού και το πόδι διαιρείται σε τύπο Α και U τύπων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μέθοδος ελέγχου θα μπορούσε να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, έλεγχος καμπινών ή και οι δύο.

1) Έχει τις πολλαπλάσιες λειτουργίες της ενιαίας ένωσης, ανύψωση, κύκλος εργασιών στον αέρα, μικρός οριζόντιος κύκλος εργασιών στον αέρα και ούτω καθεξής
2) Οι πτώσεις ατσάλινων σκελετών σε δύο κατηγορίες: ενιαία δοκός και διπλή δοκός. Για να χρησιμοποιήσει λογικά τα υλικά, η δοκός υιοθετεί το βέλτιστο σχέδιο του μεταβλητού τμήματος
3) Τα άκαμπτα πόδια ατσάλινων σκελετών με μια ενιαία στήλη και έναν διπλό τύπο στηλών για την επιλογή πελατών.
4) Και το ανώτερο καροτσάκι και το χαμηλότερο καροτσάκι μπορούν να διασχίσουν το ένα το άλλο για τη λειτουργία
5) Όλος ο ανυψωτικός μηχανισμός και ο διακινούμενος μηχανισμός υιοθετούν τη ρύθμιση ταχύτητας μετατροπής συχνότητας
6) Στην κορυφή της δοκού στην πλευρά του άκαμπτου ποδιού είναι εξοπλισμένος έναν γερανό φλόκων για να ολοκληρώσει τη συντήρηση του ανώτερου και χαμηλότερου καροτσακιού
7) Προκειμένου να αποτραπεί η επίθεση θύελλας, τέτοιες ασφαλείς και αξιόπιστες συσκευές αντι-αέρα όπως το σφιγκτήρα ραγών και την επίγεια άγκυρα είναι εξοπλισμένες.

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών Οικοδομικής Βιομηχανίας με την ανύψωση του ανελκυστήρα 0

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1) Απλή δομή στο γραμμικό τύπο, εύκολο στην εγκατάσταση και το maintation.
2) Η υιοθέτηση προώθησε τα παγκοσμίως διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων στα πνευματικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα μέρη λειτουργίας.
3) Υψηλός διπλός στρόφαλος για να ελέγξει τον κύβο που ανοίγει και που κλείνει.
4) Τρέχοντας σε μια υψηλά αυτοματοποίηση και ένα intellectualization, καμία ρύπανση
5) Εφαρμόστε έναν συνδετικό εκδότη για να συνδέσετε με το μεταφορέα αέρα, ο οποίος μπορεί άμεσα ευθύγραμμος με τη μηχανή πλήρωσης.

Τεχνικές παράμετροι:

Στοιχείο
Μονάδα
Αποτέλεσμα
Ικανότητα ανύψωσης
τόνος
30.5-320ton
ύψος ανύψωσης
Χ (μ)
1519m
Έκταση
μ
35m
ταχύτητα ανύψωσης
m/min
12-36
ταχύτητα καροτσακιών m/min 60/70
Βαθμός εργασίας
 
A6
Θερμοκρασία εργασιακών περιβαλλόντων
°C
-20~40
πηγή ισχύος
 
τριφασικό 380V 50HZ
Τρόπος ελέγχου
 
έλεγχος καμπινών/τηλεχειρισμός

 

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών Οικοδομικής Βιομηχανίας με την ανύψωση του ανελκυστήρα 1

Εφαρμόσιμες περιπτώσεις γερανών ατσάλινων σκελετών

Χρησιμοποιώντας στην υπαίθρια, υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, το σιδηρόδρομο κ.λπ.

Αυτός ο γερανός τύπων εφαρμόζεται ευρέως στο ναυπηγείο αγαθών σιδηροδρόμων, το μεγάλο λιμένα χωρητικότητας, την ανοικτή αποθήκευση, το σταθμό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και το κ.λπ. για να χειριστεί με τις συχνές εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Αυτός ο τύπος υιοθετεί το πρότυπο πλαίσιο πορτών του U, με μια μεγάλη εκκαθάριση μεταξύ των δύο ποδιών και μιας πολύ μεγάλης έκτασης.

Αυτός ο γερανός υιοθετεί το βαρέων καθηκόντων του συστήματος εργασίας A5~ A6, και μπορεί εργαζόμενος κανονικά στη θερμοκρασία μεταξύ -25-40°C, και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 380V, 50HZ, 3PH ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

Η ζωή υπηρεσιών αυτού του γερανού είναι επάνω από 20 έτη.

Μηχανή
Αυτή η χρήση ένα ή δύο γερανών καροτσάκι ως ανυψωτική μηχανή του, περιλαμβάνοντας το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και καροτσακιών, τον ανυψωτικό μηχανισμό, την καμπίνα, το δωμάτιο υπολογιστών, το ηλεκτρικό δωμάτιο, και άλλων.

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Αυτός ο γερανός τύπων υιοθετεί το καλώδιο και το τύμπανο ή το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών ως αγώγιμες συσκευές του.

Καμπίνα
Όλος ο μηχανισμός αυτού του γερανού χρησιμοποιείται στην καμπίνα. Η καμπίνα ταξίδεψε μαζί με το γερανό για να αποφύγει τη συντριβή με το φορτίο. Στην καμπίνα, ο χειριστής όχι μόνο μπορεί να αισθανθεί το ευρύ και άνετο διάστημά του, μπορεί επίσης να έχει ένα καλό όραμα που ελέγχει, surveil και που διατηρεί.

Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί εργασίες κανονικά μέσα στη σειρά -15% ή +10% διακύμανσης τάσης. Σχεδιάζουμε επίσης τις συσκευές προστασίας, για παράδειγμα, το σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης, τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης, χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης, και κ.λπ. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά (αναστροφέας συχνότητας, PLC) υιοθετούν τη Siemens, Σνάιντερ, Chint ή άλλο διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.

Συσκευές προστασίας ασφάλειας
Το βάρος υπερφορτώνει τον προστάτη, τον ακραίο ανυψωτικό περιοριστή θέσης, τον ακραίο διακινούμενο περιοριστή θέσης, τον καθαρίζοντας πίνακα, τον απομονωτή και την προστασία κάλυψης.

Ζωγραφική και προστασία
Όλα τα τμήματα γερανών ατσάλινων σκελετών αντιμετωπίζονται με την καταστολή πυροβολισμών, χρωματίζοντας έπειτα. Πριν από την παράδοση, θα κάνουμε την αντισκωρική προστασία σε όλα τα ανοικτά μέρη. Το χρώμα και η μορφή ζωγραφικής χορηγούν τις απαιτήσεις πελατών.

Πριν από την παράδοση
παρέχουμε επίσης τη γενικές προ-εγκατάσταση, τη δοκιμή απόδοσης, κ.λπ.
Κανόνες και πρότυπα
Εκτός από ικανοποιήστε τις απαιτήσεις τεχνολογίας στο σχέδιο, κατασκευές, εγκατάσταση, δοκιμή και διόρθωση αυτού του γερανού, το κάναμε επίσης αυστηρά σύμφωνα με το ISO 9001:2000, το ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.

Ηλεκτρικός γερανός ατσάλινων σκελετών Οικοδομικής Βιομηχανίας με την ανύψωση του ανελκυστήρα 2

Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών έχει τις πολλαπλάσιες λειτουργίες της ενιαίας ένωσης, ανύψωση, κύκλος εργασιών στον αέρα, μικρός οριζόντιος κύκλος εργασιών στον αέρα και ούτω καθεξής. Ο ατσάλινος σκελετός εμπίπτει σε δύο κατηγορίες: ενιαία δοκός και διπλή δοκός. Για να χρησιμοποιήσει λογικά τα υλικά, η δοκός υιοθετεί το βέλτιστο σχέδιο του μεταβλητού τμήματος Τα άκαμπτα πόδια ατσάλινων σκελετών με μια ενιαία στήλη και τη διπλή στήλη δακτυλογραφούν για την επιλογή πελατών. Και το ανώτερο καροτσάκι και το χαμηλότερο καροτσάκι μπορούν να διασχίσουν το ένα το άλλο για τη λειτουργία Όλος ο ανυψωτικός μηχανισμός και ο διακινούμενος μηχανισμός υιοθετούν τη ρύθμιση ταχύτητας μετατροπής συχνότητας Στην κορυφή της δοκού στην πλευρά του άκαμπτου ποδιού είναι εξοπλισμένος έναν γερανό φλόκων για να ολοκληρώσει τη συντήρηση του ανώτερου και χαμηλότερου καροτσακιού Προκειμένου να αποτραπεί η επίθεση θύελλας, τέτοιες ασφαλείς και αξιόπιστες συσκευές αντι-αέρα όπως το σφιγκτήρα ραγών και την επίγεια άγκυρα είναι εξοπλισμένες.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά