Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

Προσαρμοσμένος διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών εργαστηρίων τύπων παραθύρων δοκών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Προστασία υπερφόρτωσης βάρους: Συμπεριλαμβανόμενος Περιοριστής ταξιδιού γερανών: Συμπεριλαμβανόμενος
Σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης: Συμπεριλαμβανόμενος Τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης: Συμπεριλαμβανόμενος
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες Μέγιστο ύψος ανύψωσης: Κανένα που περιορίζεται
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Εγκαταστάσεις κατασκευής, οικοδομές
Υψηλό φως:

Γερανός ατσάλινων σκελετών MG

,

Γερανός ατσάλινων σκελετών εργαστηρίων τύπων παραθύρων

,

50 υπαίθριος γερανός ατσάλινων σκελετών τόνου

Περιγραφή προϊόντων

50 κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών αποθηκών εμπορευμάτων τόνου και διπλός ανυψωτικός ανελκυστήρας δοκών

50 κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών αποθηκών εμπορευμάτων τόνου και διπλός ανυψωτικός ανελκυστήρας δοκών με το ανταγωνιστικές σχέδιο και την κατασκευή τιμών σύμφωνα με το κινεζικό εθνικό σχέδιο τυποποιημένο GB/T 14406.Mainly γερανών που αποτελείται από τη γέφυρα, το καροτσάκι, το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και το ηλεκτρικό σύστημα. Όλες οι διαδικασίες είναι τελειωμένες στο λειτουργούν δωμάτιο. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG (τύπου κουτιού) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, το διακινούμενο μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, και ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι τύπου κουτιού ή δομή ζευκτόν-τύπων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε δοκού και το πόδι διαιρείται σε τύπο Α και U τύπων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μέθοδος ελέγχου θα μπορούσε να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, έλεγχος καμπινών ή και οι δύο.

Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG αποτελείται κυρίως από τη δομή σκελετών, την ανύψωση και το διαγώνιο διακινούμενο μηχανισμό, το μακροχρόνιο διακινούμενο μηχανισμό, την καμπίνα και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.
Το καροτσάκι μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε ένα ζευγάρι των ραγών στην ακτίνα. Η ακτίνα μπορεί να είναι παράθυρο ή δεμένος τύπος μέσα σύμφωνα με την κατάσταση εργασιακών περιβαλλόντων σας. πίεση isless από 125Pa, ή περισσότεροι. Ο δεμένος γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων χρησιμοποιεί πάντα σε υπαίθριο, καμπίνα που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, με τα καθίσματα μέσα. Το πάτωμα υιοθετεί τα μαξιλάρια μόνωσης και το γυαλί για τα παράθυρα ο πυροσβεστήρας και ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένοι. Άλλος βοηθητικός εξοπλισμός όπως το aircondition, τη σειρήνα, το interphone και το κ.λπ. Μπορέστε να διαμορφωθείτε σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη μας! Το μήκος cantilevers μπορεί να έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις εργασίας.

Προσαρμοσμένος διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών εργαστηρίων τύπων παραθύρων δοκών 0

 

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι όλοι οι τύποι γερανών που ανυψώνουν τα αντικείμενα από ένα ανοικτό βαρούλκο που ταιριάζεται σε ένα καροτσάκι και μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε μια ράγα. Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι μια άριστη εναλλακτική λύση στους μόνιμους εσωτερικούς υπερυψωμένους γερανούς, ποια ελάχιστη επένδυση σε ένα νέο κτήριο. Επιπλέον, μπορούν να αποσυντεθούν και να κινηθούν προς μια νέα θέση εύκολα.
Οι διπλοί γερανοί ατσάλινων σκελετών δοκών είναι με τα βαριά φορτία μέχρι 700t και οι εκτάσεις μπορούν να είναι πάνω από 50 μέτρα. Για τις εφαρμογές επεξεργασίας και φορτίο-μεταφοράς, μπορεί να κινήσει τα φορτία γρήγορα και ομαλά.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών MG διπλά:

1) Απλή δομή στο γραμμικό τύπο, εύκολο στην εγκατάσταση και το maintation.
2) Η υιοθέτηση προώθησε τα παγκοσμίως διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων στα πνευματικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα μέρη λειτουργίας.
3) Υψηλός διπλός στρόφαλος για να ελέγξει τον κύβο που ανοίγει και που κλείνει.
4) Τρέχοντας σε μια υψηλά αυτοματοποίηση και ένα intellectualization, καμία ρύπανση
5) Εφαρμόστε έναν συνδετικό εκδότη για να συνδέσετε με το μεταφορέα αέρα, ο οποίος μπορεί άμεσα ευθύγραμμος με τη μηχανή πλήρωσης.

Διπλές προδιαγραφές γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών MG:

Διπλή ικανότητα ανύψωσης γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών: 5ton~900ton
ύψος ανύψωσης: 3m~25m ή προσαρμοσμένος
έκταση: 5~35m
Θερμοκρασία εργασίας: -20-40 ℃
Εργατική τάξη: A3~A7
Ο διπλός κεντρικός αγωγός γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών έχει κάτω από τους τύπους: Τα MG δακτυλογραφούν το διπλό γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών, διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U.

 

Προσαρμοσμένος διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών εργαστηρίων τύπων παραθύρων δοκών 1

CraneTechnical παράμετροι ατσάλινων σκελετών δοκών MG διπλές:

Κύρια δοκός
Διπλή δοκός
Μέγιστη έκταση
50m
Μέγιστη ικανότητα
120t
Μέγιστο ύψος ανύψωσης
60m
Εργατική τάξη
A3 / A5/A6/A7
Πρότυπα
ISO/FEM
Προστασία υπερφόρτωσης
Συμπεριλαμβανόμενος
Τρέχων προστάτης υπερφόρτωσης
Συμπεριλαμβανόμενος
Η τάση χαμηλώνει την προστασία
Συμπεριλαμβανόμενος
Διακόπτης ορίου
Συμπεριλαμβανόμενος
Συστήματα στάσεων έκτακτης ανάγκης
Συμπεριλαμβανόμενος
Εγγυητική περίοδος
12 μήνες
Εμπορικό σήμα
KINOCRANES
Συσκευασία μεταφορών
Υψηλού επιπέδου
Ελεύθερα μέρη
2years χρησιμοποίηση
Προέλευση
Changyuan, Κίνα
Εξωτερική κρεμώντας ακτίνα
Υποστήριξη
Όροι πληρωμής
Συζήτηση

Διπλές εφαρμόσιμες περιπτώσεις γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών

Χρησιμοποιώντας στην υπαίθρια, υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, το σιδηρόδρομο κ.λπ.

Αυτός ο γερανός τύπων εφαρμόζεται ευρέως στο ναυπηγείο αγαθών σιδηροδρόμων, το μεγάλο λιμένα χωρητικότητας, την ανοικτή αποθήκευση, το σταθμό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και το κ.λπ. για να χειριστεί με τις συχνές εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Αυτός ο τύπος υιοθετεί το πρότυπο πλαίσιο πορτών του U, με μια μεγάλη εκκαθάριση μεταξύ των δύο ποδιών και μιας πολύ μεγάλης έκτασης. Αυτός ο γερανός υιοθετεί το βαρέων καθηκόντων του συστήματος εργασίας A5~ A6, και μπορεί εργαζόμενος κανονικά στη θερμοκρασία μεταξύ -25-40°C, και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 380V, 50HZ, 3PH ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

Διπλή μηχανή γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών
Αυτή η χρήση ένα ή δύο γερανών καροτσάκι ως ανυψωτική μηχανή του, περιλαμβάνοντας το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και καροτσακιών, τον ανυψωτικό μηχανισμό, την καμπίνα, το δωμάτιο υπολογιστών, το ηλεκτρικό δωμάτιο, και άλλων.

Διπλή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών
Αυτός ο γερανός τύπων υιοθετεί το καλώδιο και το τύμπανο ή το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών ως αγώγιμες συσκευές του.

Διπλός ηλεκτρικός εξοπλισμός γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών
Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί εργασίες κανονικά μέσα στη σειρά -15% ή +10% διακύμανσης τάσης. Σχεδιάζουμε επίσης τις συσκευές προστασίας, για παράδειγμα, το σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης, τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης, χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης, και κ.λπ. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά (αναστροφέας συχνότητας, PLC) υιοθετούν τη Siemens, Σνάιντερ, Chint ή άλλο διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.

Διπλό χαρακτηριστικό γνώρισμα ασφάλειας γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών

Προστασία υπερφόρτωσης. Κύρια ανυψωτική μηχανή με τη θερμική προστασία. Γάντζοι με το σύρτη. Λαστιχένιοι απομονωτές. Προστατευτική επιχωμάτωση. Διακόπτης γερανών και διακόπτης τελών ταξιδιού. Ο διακόπτης έκτακτης ανάγκης μπορεί να σταματήσει όλη τη μετακίνηση όταν καθόλου επικίνδυνος συνέβη. Το χαρακτηριστικό υποσυγκεντρώσεων εξετάζεται πριν από τη συνέλευση. Όλοι οι γερανοί πρέπει να είναι προσυναρμολογημένοι και δοκιμασμένοι πρίν αφήνουν το εργοστάσιο και να προσφέρουν την πιστοποίηση της δοκιμής

Προσαρμοσμένος διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών εργαστηρίων τύπων παραθύρων δοκών 2

1 . Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών αποτελείται κυρίως από τον ατσάλινο σκελετό, το ανυψωτικό καροτσάκι, το μηχανισμό λειτουργίας γερανών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.
2. Ο ατσάλινος σκελετός διαιρείται σε δομή κιβωτίων και δομή ζευκτόντων. Η κύρια δέσμη είναι υπό μορφή διπλής ακτίνας και από τη διαδρομή. Τα πόδια διαιρούνται σε α-μορφή και u-μορφή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η δομή ζευκτόντων χρησιμοποιείται συνήθως στη θάλασσα με το μεγάλο όγκο αέρα.
3. Ο τρόπος λειτουργίας είναι κλειστό αμάξι, με τα διευθετήσιμα καθίσματα, χαλί μόνωσης στο κατώτατο πιάτο, γυαλί για το γυαλί παραθύρων, και το κλιματιστικό μηχάνημα, τα μεγάφωνα, walkie οι ομιλούσες ταινίες και άλλα στοιχεία μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.
4. Υπάρχουν δύο τρόποι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: τύμπανο καλωδίων και υπερυψωμένο καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών.
5. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της χρήσης περιοχών, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά