Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

Κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με την ανύψωση του ανελκυστήρα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γερανός Gnatry Μέθοδος ελέγχου: Τηλεχειρισμός
Warrtanty: 12 έτη Χρώμα ζωγραφικής: Σύμφωνα με την απαίτησή σας
Προσαρμοσμένο σχέδιο: Διαθέσιμος Καθήκον εργασίας: Α5-Α8
Εφαρμογή: Υπαίθριος, εργοστάσιο, woskshop Brand name: Finework
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ

Περιγραφή προϊόντων

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα δοκών

 

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών κινητός με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα δοκών με το ανταγωνιστικές σχέδιο και την κατασκευή τιμών σύμφωνα με το κινεζικό εθνικό σχέδιο τυποποιημένο GB/T 14406.Mainly γερανών που αποτελείται από τη γέφυρα, το καροτσάκι, το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και το ηλεκτρικό σύστημα. Όλες οι διαδικασίες είναι τελειωμένες στη λειτουργία room.MG που ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών (τύπου κουτιού) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, το διακινούμενο μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, και ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι τύπου κουτιού ή δομή ζευκτόν-τύπων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε δοκού και το πόδι διαιρείται σε τύπο Α και U τύπων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μέθοδος ελέγχου θα μπορούσε να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών ακτίνων ελέγχου καμπινών ή both.MG αποτελείται κυρίως από τη δομή σκελετών, την ανύψωση και το διαγώνιο διακινούμενο μηχανισμό, το μακροχρόνιο διακινούμενο μηχανισμό, την καμπίνα και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.
Το καροτσάκι μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε ένα ζευγάρι των ραγών στην ακτίνα. Η ακτίνα μπορεί να είναι παράθυρο ή δεμένος τύπος μέσα σύμφωνα με την κατάσταση εργασιακών περιβαλλόντων σας. πίεση isless από 125Pa, ή περισσότεροι. Ο δεμένος γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων χρησιμοποιεί πάντα σε υπαίθριο, καμπίνα που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, με τα καθίσματα μέσα. Το πάτωμα υιοθετεί τα μαξιλάρια μόνωσης και το γυαλί για τα παράθυρα ο πυροσβεστήρας και ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένοι. Άλλος βοηθητικός εξοπλισμός όπως το aircondition, τη σειρήνα, το interphone και το κ.λπ. Μπορέστε να διαμορφωθείτε σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη μας! Το μήκος cantilevers μπορεί να έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις εργασίας.

Κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με την ανύψωση του ανελκυστήρα 0

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι όλοι οι τύποι γερανών που ανυψώνουν τα αντικείμενα από ένα ανοικτό βαρούλκο που ταιριάζεται σε ένα καροτσάκι και μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε μια ράγα. Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών είναι μια άριστη εναλλακτική λύση στους μόνιμους εσωτερικούς υπερυψωμένους γερανούς, ποια ελάχιστη επένδυση σε ένα νέο κτήριο. Επιπλέον, μπορούν να αποσυντεθούν και να κινηθούν προς μια νέα θέση εύκολα.
Οι διπλοί γερανοί ατσάλινων σκελετών δοκών είναι με τα βαριά φορτία μέχρι 700t και οι εκτάσεις μπορούν να είναι πάνω από 50 μέτρα. Για τις εφαρμογές επεξεργασίας και φορτίο-μεταφοράς, μπορεί να κινήσει τα φορτία γρήγορα και ομαλά.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1) Απλή δομή στο γραμμικό τύπο, εύκολο στην εγκατάσταση και το maintation.
2) Η υιοθέτηση προώθησε τα παγκοσμίως διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων στα πνευματικά μέρη, τα ηλεκτρικά μέρη και τα μέρη λειτουργίας.
3) Υψηλός διπλός στρόφαλος για να ελέγξει τον κύβο που ανοίγει και που κλείνει.
4) Τρέχοντας σε μια υψηλά αυτοματοποίηση και ένα intellectualization, καμία ρύπανση
5) Εφαρμόστε έναν συνδετικό εκδότη για να συνδέσετε με το μεταφορέα αέρα, ο οποίος μπορεί άμεσα ευθύγραμμος με τη μηχανή πλήρωσης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Διπλή ικανότητα ανύψωσης γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών: 5ton~900ton
ύψος ανύψωσης: 3m~25m ή προσαρμοσμένος
έκταση: 5~35m
Θερμοκρασία εργασίας: -20-40 ℃
Εργατική τάξη: A3~A7
Ο διπλός κεντρικός αγωγός γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών έχει κάτω από τους τύπους: Τα MG δακτυλογραφούν το διπλό γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών, διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U.

Συστατικό του διπλού προμηθευτή γερανών ατσάλινων σκελετών ακτίνων με την ανταγωνιστική τιμή:

- Πλαίσιο ατσάλινων σκελετών (κύρια δέσμη, πόδι, αλεσμένη ακτίνα)
- Καροτσάκι βαρούλκων
- Μηχανισμός ταξιδιού γερανών
- Έλεγχος του /Cab επίγειου ελέγχου/τηλεχειρισμού

Κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με την ανύψωση του ανελκυστήρα 1

1.Technical παράμετροι:

Βάρος ανύψωσης (τ) 10 16 20/10 32/10 36/16 50/10
Έκταση (μ) 18~35 18~30 18~35 22 26 22~35 35

Ύψος ανύψωσης (μ)

 

Κύριος γάντζος 11.5 10.5, 12 10.5 11.5 11.5 12
Βοηθητικός γάντζος     11 12 12 13
Ταχύτητα (m/min) Κύριος γάντζος 8.5 7.9 7.2 7.5 7.8 6
Βοηθητικός γάντζος     10.4 10.4 10.5 10.4
Ταξίδι καροτσακιών 43.8 44.5 44.5 41.9 41.9 38.13
Μακροχρόνιο ταξίδι 37.6, 40 38,36 38,36 40 40,38 38
Ταξινόμηση καθήκοντος A5
Πηγή ισχύος Τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα. 127~480V 50/60Hz

2.Applicable περιπτώσεις

Χρησιμοποιώντας στην υπαίθρια, υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, το σιδηρόδρομο κ.λπ.

Αυτός ο γερανός τύπων εφαρμόζεται ευρέως στο ναυπηγείο αγαθών σιδηροδρόμων, το μεγάλο λιμένα χωρητικότητας, την ανοικτή αποθήκευση, το σταθμό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και το κ.λπ. για να χειριστεί με τις συχνές εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Αυτός ο τύπος υιοθετεί το πρότυπο πλαίσιο πορτών του U, με μια μεγάλη εκκαθάριση μεταξύ των δύο ποδιών και μιας πολύ μεγάλης έκτασης.

Αυτός ο γερανός υιοθετεί το βαρέων καθηκόντων του συστήματος εργασίας A5~ A6, και μπορεί εργαζόμενος κανονικά στη θερμοκρασία μεταξύ -25-40°C, και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 380V, 50HZ, 3PH ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

Η ζωή υπηρεσιών αυτού του γερανού είναι επάνω από 20 έτη.

3. Μηχανή
Αυτή η χρήση ένα ή δύο γερανών καροτσάκι ως ανυψωτική μηχανή του, περιλαμβάνοντας το διακινούμενο μηχανισμό γερανών και καροτσακιών, τον ανυψωτικό μηχανισμό, την καμπίνα, το δωμάτιο υπολογιστών, το ηλεκτρικό δωμάτιο, και άλλων.

4. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Αυτός ο γερανός τύπων υιοθετεί το καλώδιο και το τύμπανο ή το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών ως αγώγιμες συσκευές του.

5. Καμπίνα
Όλος ο μηχανισμός αυτού του γερανού χρησιμοποιείται στην καμπίνα. Η καμπίνα ταξίδεψε μαζί με το γερανό για να αποφύγει τη συντριβή με το φορτίο. Στην καμπίνα, ο χειριστής όχι μόνο μπορεί να αισθανθεί το ευρύ και άνετο διάστημά του, μπορεί επίσης να έχει ένα καλό όραμα που ελέγχει, surveil και που διατηρεί.

6. Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί εργασίες κανονικά μέσα στη σειρά -15% ή +10% διακύμανσης τάσης. Σχεδιάζουμε επίσης τις συσκευές προστασίας, για παράδειγμα, το σύστημα στάσεων έκτακτης ανάγκης, τρέχον σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης, χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης, και κ.λπ. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά (αναστροφέας συχνότητας, PLC) υιοθετούν τη Siemens, Σνάιντερ, Chint ή άλλο διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.

7. Συσκευές προστασίας ασφάλειας
Το βάρος υπερφορτώνει τον προστάτη, τον ακραίο ανυψωτικό περιοριστή θέσης, τον ακραίο διακινούμενο περιοριστή θέσης, τον καθαρίζοντας πίνακα, τον απομονωτή και την προστασία κάλυψης.

8. Ζωγραφική και προστασία
Όλα τα τμήματα γερανών ατσάλινων σκελετών αντιμετωπίζονται με την καταστολή πυροβολισμών, χρωματίζοντας έπειτα. Πριν από την παράδοση, θα κάνουμε την αντισκωρική προστασία σε όλα τα ανοικτά μέρη. Το χρώμα και η μορφή ζωγραφικής χορηγούν τις απαιτήσεις πελατών.

9. Πριν από την παράδοση
παρέχουμε επίσης τη γενικές προ-εγκατάσταση, τη δοκιμή απόδοσης, κ.λπ.
10. Κανόνες και πρότυπα
Εκτός από ικανοποιήστε τις απαιτήσεις τεχνολογίας στο σχέδιο, κατασκευές, εγκατάσταση, δοκιμή και διόρθωση αυτού του γερανού, το κάναμε επίσης αυστηρά σύμφωνα με το ISO 9001:2000, το ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.

11.Mainly πλεονεκτήματα:

1. Λογική δομή
2. Ευνοϊκή απόδοση
3. Ομαλές έναρξη και παύση
4. Ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι
5. Χαμηλού θορύβου, ευρύχωρη καμπίνα και καλή άποψη
6. Κατάλληλη συντήρηση, άριστη δυνατότητα ανταλλαγής για τα μέρη και τα συστατικά
7. Σώζει τις προδιαγραφές ηλεκτρικής ενέργειας

Κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με την ανύψωση του ανελκυστήρα 2Κινητός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με την ανύψωση του ανελκυστήρα 3

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών χρησιμοποιούνται κυρίως για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του υπαίθριου ναυπηγείου φορτίου, του ναυπηγείου αποθεμάτων και του μαζικού φορτίου.
Η δομή μετάλλων της είναι όπως ένα πόρτα-διαμορφωμένο πλαίσιο, με δύο ενισχυτικά πόδια που εγκαθίστανται κάτω από την κύρια δέσμη, η οποία μπορεί να περπατήσει άμεσα στη διαδρομή στο έδαφος, και οι δύο άκρες της κύριας δέσμης μπορούν να έχουν τις overhanging cantilever ακτίνες.
Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής χρησιμοποίησης περιοχών, της μεγάλης λειτουργούσας σειράς, της ευρείας προσαρμοστικότητας και της ισχυρής μεταβλητότητας, και χρησιμοποιούνται ευρέως στα ναυπηγεία φορτίου λιμένων. Ισχύει για την ανοικτή αποθήκη εμπορευμάτων ή τη ράγα εμπρός για τη γενική διαχειριζόμενη και ανυψωτική εργασία. Επίσης μπορέστε εξοπλισμένος με πολλούς την ανυψωτική συσκευή για την ειδική εργασία. Απαγορευμένος για την ανύψωση της υψηλής θερμοκρασίας λύσης, εύφλεκτος, εκρηκτικός, της διάβρωσης, της υπερφόρτωσης, της σκόνης και άλλων επικίνδυνων διαδικασιών.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά