Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής

Εύκολος εγκαταστήστε τον ενιαίο γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών 3t 5t ελαφρύ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: Ενιαίος γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Όροι πληρωμής: L/C, T/T

Λεπτομερής ενημέρωση

Εφαρμογή: εργαστήριο, αποθήκη εμπορευμάτων, υπαίθρια, ευρέως, εργοστάσιο Μέθοδος ελέγχου: Τηλεχειρισμός, επίγειος έλεγχος ή έλεγχος καμπινών, έλεγχος καμπινών/τηλεχειρισμός σχοινιών καλωδίων
Εκτιμημένη στιγμή ανύψωσης: Χωρητικότητα φορτίων, βάρος ανύψωσης, διαφορετικό Ανυψωτικός μηχανισμός: Ηλεκτρικός ανελκυστήρας
Πηγή ισχύος: 3 φάση 380V 50hz, 3phase ή άλλα, 380V, 50Hz, χρήστης Requirments Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γερανός ατσάλινων σκελετών
Υψηλό φως:

3ton ελαφρύς γερανός ατσάλινων σκελετών

,

3t ελαφρύς γερανός ατσάλινων σκελετών

,

5t ελαφρύς γερανός ατσάλινων σκελετών

Περιγραφή προϊόντων

Ενιαίος γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών με το MD του CD ανελκυστήρων σχοινιών καλωδίων

Ο ενιαίος γερανός ανελκυστήρων γερανών ατσάλινων σκελετών δοκών χρησιμοποιείται μαζί με το CD, πρότυπος ηλεκτρικός ανελκυστήρας MD. Είναι μια διαδρομή που ταξιδεύει το μικρού και μεσαίου μεγέθους γερανό. Το κατάλληλο βάρος ανύψωσής του είναι 3t σε 32t. Το κατάλληλο μήκος έκτασης είναι 7m 30m. Η κατάλληλη θερμοκρασία εργασίας της είναι -20C στους βαθμούς 40C.

Εφαρμογή: Ο γερανός ατσάλινων σκελετών χρησιμοποιείται ευρέως στις ποικίλες βιομηχανίες, όπως την υλική περιοχή αποθεμάτων, την τσιμεντοβιομηχανία, τη βιομηχανία γρανίτη, τη βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τα στέλνοντας ναυπηγεία, τις οδικές πλευρές, τα ορυχεία, το χαλυβουργείο, το συγκεκριμένο ναυπηγείο δοκών, κ.λπ.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 1. 1. Απλή και συμπαγής δομή, σταθερή απόδοση.
 2. 2. Εύκολος να εγκαταστήσει και υψηλή αποδοτικότητα.
 3. 3. Υπερφόρτωση, προστατευτική συσκευή χαμηλής τάσης.
 4. 4. Έλεγχος κρεμαστών κοσμημάτων και τηλεχειρισμός.
 5. 5. Εύκολη συντήρηση.
 6.  
 7. Προδιαγραφή:
 1. 1. Η ικανότητα ανύψωσης είναι 3ton σε 32ton
 2. 2. Η έκταση είναι 7m 30m
 3. 3. Το ύψος ανύψωσης είναι 6m, 9m, 12m, κ.λπ.
 4. 4. Το καθήκον εργασίας είναι A3-A5
 5. 5. Η θερμοκρασία εργασίας είναι -20°C + 40°C.

Εύκολος εγκαταστήστε τον ενιαίο γερανό ατσάλινων σκελετών δοκών 3t 5t ελαφρύ 0

 1. RFQ:

  1.Does τα προϊόντα σας που προσαρμόζονται; Ναι, δεδομένου ότι οι συνθήκες εργασίας είναι διαφορετικές, τα όλα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν.

  2.What οι πληροφορίες πρέπει εγώ να παρέχουν κατά τον έρευνα; Τις περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, η ακριβέστερη λύση που μπορούμε να επιτρέψουμε σας. Εάν μπορείτε να μας ενημερώσετε οι τεχνικές παράμετροι όπως η ικανότητα ανύψωσης, το μήκος έκτασης, το ύψος ανύψωσης, η πηγή ισχύος ή άλλα στοιχεία, θα είμαστε περισσότεροι εκτιμάμε.

  3. πόσα είδη μεθόδου λειτουργίας μπορώ να επιλέξω; Η τυποποιημένη μέθοδος λειτουργίας που παρέχουμε είναι ελεγκτής κρεμαστών κοσμημάτων με το κουμπί Τύπου. Εν τω μεταξύ, παρέχουμε επίσης στον τηλεχειρισμό τα κουμπιά oush και τον έλεγχο καμπινών με το πηδάλιο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιων δήποτε από τους, να μας πείτε ακριβώς.

  4.What είναι η ανώτατη ικανότητα ανύψωσης του γερανού; Η ανώτατη ικανότητα ανύψωσης του τυποποιημένου γερανού μας είναι μέχρι 450ton. Εάν αυτό δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απαίτηση εργασίας σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για ειδικό που προσαρμόζεται.

  5.Can παρέχετε τα εργαλεία ανελκυστήρων; Ναι, μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε είδη εργαλείων ανελκυστήρων όπως η ζώνη σφεντονών ανελκυστήρων, ο σφιγκτήρας ανελκυστήρων, η αρπαγή, ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας, ο μαγνήτης και άλλα specials ως απαίτησή σας.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά