Henan FineWork Cranes Co., Ltd.

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U τύπων MG για την ανύψωση φορτίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Finework Cranes
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός MG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολα
Τιμή: $ 900-2000/ SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο και υφαμένη πλαστικό συσκευασία τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Ικανότητα: 5~500t Ύψος ανύψωσης: 3~30m ή προσαρμοσμένος
Ταχύτητα ανύψωσης: Ποικίλτε με την ανύψωση της ικανότητας, ή προσαρμοσμένος. Έκταση: 10.5~31.5 μ
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Καθήκον εργασίας: M5-M7
Τύπος: goliath γερανών ηλεκτρικός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών βαρύς Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

Γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων MG

,

Γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων του U

,

Γερανός ατσάλινων σκελετών MG Finework

Περιγραφή προϊόντων

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα δοκών

 

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG με το διπλό ανυψωτικό ανελκυστήρα δοκών που αποτελείται κυρίως από τη δομή σκελετών, την ανύψωση και το διαγώνιο διακινούμενο μηχανισμό, το μακροχρόνιο διακινούμενο μηχανισμό, την καμπίνα και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου. Το καροτσάκι μπορεί να κινηθεί οριζόντια σε ένα ζευγάρι των ραγών στην ακτίνα. Η ακτίνα μπορεί να είναι παράθυρο ή δεμένος τύπος μέσα σύμφωνα με την κατάσταση εργασιακών περιβαλλόντων σας. Ο δεμένος γερανός ατσάλινων σκελετών τύπων χρησιμοποιεί πάντα σε υπαίθριο, καμπίνα που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, με τα καθίσματα μέσα. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MG (τύπου κουτιού) αποτελείται από τον ατσάλινο σκελετό, το καβούρι γερανών, το διακινούμενο μηχανισμό καροτσακιών, το αμάξι και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, και ο γερανός ατσάλινων σκελετών μπορεί να είναι τύπου κουτιού ή δομή ζευκτόν-τύπων. Η διαδρομή είναι στην πλευρά κάθε δοκού και το πόδι διαιρείται σε τύπο Α και U τύπων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μέθοδος ελέγχου θα μπορούσε να είναι επίγειος έλεγχος, τηλεχειρισμός, έλεγχος καμπινών ή και οι δύο.

Οι συνηθισμένοι γερανοί ατσάλινων σκελετών αυτοί οι γερανοί είναι δομές συνήθως τύπου κουτιού και ζευκτόν-τύπων και είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη. Μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη άρθρων και μαζικών υλικών με ένα βάρος λιγότερο από 100 τόνων και μιας έκτασης 4 έως 39 μέτρων. Οι συνηθισμένοι γερανοί ατσάλινων σκελετών με τις αρπαγές έχουν ένα πιό υψηλό λειτουργώντας επίπεδο. Οι κοινοί γερανοί ατσάλινων σκελετών αναφέρονται κυρίως στους γάντζους, αρπαγές, ηλεκτρομαγνητικές, ανυψώνουν τους γερανούς ατσάλινων σκελετών, και περιλαμβάνουν επίσης τους γερανούς μισό-ατσάλινων σκελετών.

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U τύπων MG για την ανύψωση φορτίου 0

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών σταθμών υδρενέργειας χρησιμοποιούνται κυρίως για τις ανυψωτικές και ανοίγοντας και κλείνοντας πύλες, και μπορούν επίσης να εγκατασταθούν. Η ικανότητα ανύψωσης είναι 80~500 τόνοι, η έκταση είναι μικρή, 8~16 μέτρα η ταχύτητα ανύψωσης είναι χαμηλή, 1~5 μέτρα/λεπτά. Αν και τέτοιοι γερανοί δεν ανυψώνονται συχνά, είναι πολύ βαριοί μόλις χρησιμοποιηθούν, έτσι είναι απαραίτητο να βελτιωθεί το επίπεδο εργασίας.
Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών ναυπηγικής χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν τις φλούδες στη φλούδα. Υπάρχουν δύο ανυψώνοντας τα καροτσάκια: ένα με δύο κύριους γάντζους που τρέχουν στις ράγες στην ανώτερη φλάντζα της γέφυρας άλλος με έναν κύριο γάντζο και έναν βοηθητικό γάντζο. Τρέξιμο στις ράγες της χαμηλότερης φλάντζας της γέφυρας για να κτυπήσει και να ανυψώσει τα μεγάλα τμήματα φλουδών. Η ικανότητα ανύψωσης είναι γενικά 100~1500 τόνοι η έκταση είναι 185 μέτρα η ταχύτητα ανύψωσης είναι 2~15 μέτρα/λ., και η ταχύτητα διάβρωσης είναι 0.1~0.5 m/min.

Παράμετροι:

Ικανότητα φόρτωσης
5 ~ 500t
Ύψος ανύψωσης
3 ~ 30 μ ή προσαρμοσμένος
Ταχύτητα ανύψωσης
Ποικίλτε με την ανύψωση της ικανότητας, ή προσαρμοσμένος.
Έκταση
10.5~31.5 m/min
Ανυψωτικός μηχανισμός
Ανελκυστήρας σχοινιών καλωδίων ή ηλεκτρικός ανελκυστήρας αλυσίδων
Εργατική τάξη
A5~ A8
Θερμοκρασία εργασίας
-20 ~ 40 ℃
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ρεύμα-3Phase-220//230380/400/415/440V-50/60Hz
Τάση ελέγχου
Συνεχές ρεύμα 36/48V
Τρόπος ελέγχου
Καμπίνα, ραδιόφωνο μακρινό, κουμπί ώθησης κρεμαστών κοσμημάτων
Συσκευή ασφάλειας
Απομονωτής, τρέχουσα προστασία υπερφόρτωσης, συσκευή υπερφόρτωσης, προστασία διακοπής ρεύματος

Πλεονεκτήματα: συμπαγής δομή, resonable σχεδιάγραμμα, ασφαλής αξιοπιστία κατάλληλη συντήρηση, άριστα να γυρίσει πλεονεκτήματα λειτουργίας.
Εφαρμογές: Είναι ο ιδανικός lifing εξοπλισμός στα εργοστάσια, τα ορυχεία, τη γεωργία, τη ηλεκτρική δύναμη, το εργοτάξιο κατασκευής, την αποβάθρα και την αποθήκη εμπορευμάτων για την εγκατάσταση των μηχανών, ανυψωτικός τα cargos, φορτώνοντας και ξεφορτώνοντας τα φορτηγά.

Διακινούμενος μηχανισμός
Ο διακινούμενος μηχανισμός γερανών υιοθετεί ακόμη και την οδηγώντας μορφή, και διαιρεσμένος σε δύο λύσεις:
Η μηχανή έχει χαρακτηριστικά μιας τα μαλακά έναρξης, εάν δεν συνδέεται με την αρχική αντίσταση, είναι εκεί κανένας απαραίτητος να λάβει άλλα τεχνικά μέτρα, σίτιση δύναμης άμεσα, κατόπιν μπορεί να φθάσει στην επίδραση της «μαλακής έναρξης». , η ίδια η μηχανή με ένα επίπεδο φρένο τριβής, ταχύτητα φρεναρίσματος είναι διευθετήσιμη. υπάρχει μια πολύ σημαντική βελτίωση στον αντίκτυπο για την έναρξη γερανών και η στάση, το σύστημα επιβράδυνσης χρησιμοποιεί το κλειστό σκληρό εργαλείο επιφάνειας δοντιών, που αλέθει τη λεπτή επεξεργασία, ομαλή μετάδοση, χαμηλού θορύβου, υψηλή χωρητικότητα φορτίων, χαμηλή θερμοκρασία, μακρά ζωή.

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών τύπων του U τύπων MG για την ανύψωση φορτίου 1

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά