Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19838271005

WhatsApp : +8619838271005

Free call

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για την καθημερινή συντήρηση του υπερυψωμένου γερανού και των γερανών ατσάλινων σκελετών;

July 20, 2021

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για την καθημερινή συντήρηση του υπερυψωμένου γερανού και των γερανών ατσάλινων σκελετών; Ελέγξτε τα φρένα, τους γάντζους, τα σχοινιά καλωδίων και τις συσκευές ασφάλειας του υπερυψωμένου γερανού και των γερανών ατσάλινων σκελετών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάρτας αιφνιδιαστικού ελέγχου. Εάν τα ανώμαλα φαινόμενα βρίσκονται, πρέπει να αποβληθούν.

 

Λειτουργικές διαδικασίες

 

1. Πριν από την εργασία

 

a. Ελέγξτε τα φρένα, τους γάντζους, τα σχοινιά καλωδίων, τις συσκευές ασφάλειας και άλλα μέρη του γερανού ατσάλινων σκελετών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάρτας αιφνιδιαστικού ελέγχου. Εάν τα ανώμαλα φαινόμενα βρίσκονται, πρέπει να αποβληθούν.

 

b. Ο χειριστής πρέπει να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας στην πλατφόρμα ή διαδρομή πρίν ανοίγει την παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν ο διακόπτης δύναμης κλειδώνεται ή υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων, η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να ανοιχτεί μόνο αφού τον αφαιρεί το αρχικό πρόσωπο ενδιαφερόμενο.

 

2. Στην εργασία

 

1. Όταν τα ανυψωτικά βαριά αντικείμενα σε κάθε μετατόπιση (ή όταν φθάνει το φορτίο σε ένα πιό μεγάλο βάρος), τα βαριά αντικείμενα πρέπει να χαμηλώσουν μετά από το ύψος 0,5 μέτρων από το έδαφος, και η απόδοση φρένων πρέπει να ελεγχθεί. Αφότου επιβεβαιώνεται η αξιοπιστία, η κανονική λειτουργία μπορεί να διενεργηθεί.

 

2. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο χειριστής πρέπει να χτυπήσει το κουδούνι και το συναγερμό για τις ακόλουθες διαδικασίες όπως απαιτείται.① Ανυψωτικά και προσγειωμένος βαριά αντικείμενα όταν οδηγώντας μεγάλα και μικρά οχήματα. ② όταν ο γερανός οδηγεί και η γραμμή θέας δεν είναι σαφής, το κουδούνι πρέπει να ηχηθεί συνεχώς ③ όταν ο γερανός οδηγεί κοντά σε έναν άλλο γερανό στην έκταση. ④ όταν ανυψωτικοί βαριοί αντικείμενα και άνθρωποι προσέγγισης.

 

3. Η λειτουργία πρέπει να διενεργηθεί σύμφωνα με το ενοποιημένο σήμα εντολής.

 

4. Όταν υπάρχει μια ξαφνική διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της εργασίας, όλες οι λαβές ελεγκτών πρέπει να τοποθετηθούν στη «μηά» θέση, και ο γερανός πρέπει να ελεγχθεί για την κανονική λειτουργία πρίν ξαναξεκινά την εργασία.

 

5. Κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας των μεγάλων και μικρών γερανών ατσάλινων σκελετών, είναι αυστηρά απαγορευμένο για να ανοίξει το αντίστροφο φρένο που σταματά κατά αλλαγή της κατεύθυνσης της μετακίνησης των μεγάλων και μικρών οχημάτων, τη λαβή πρέπει να τοποθετηθεί στη «μηά» θέση, έτσι ώστε το μηχανισμό μπορεί να σταματήσουν εντελώς προτού να μπορέσει να αντιστραφεί. Κίνηση.

 

6. Για τους γερανούς με δύο γάντζους, όταν μεταστρέφονται οι κύριοι και βοηθητικοί γάντζοι και το ύψος των δύο γάντζων είναι στενό, οι κύριοι και βοηθητικοί γάντζοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν χωριστά για να αποφύγουν τις συγκρούσεις μεταξύ των δύο γάντζων.

 

7. Ο γερανός με δύο γάντζους δεν επιτρέπεται για να ανυψώσει δύο αντικείμενα συγχρόνως με δύο γάντζους ρυθμίστε το ανυψωτικό φρένο μηχανισμών όταν δεν λειτουργεί.

 

8. Δεν επιτρέπεται για να σταματήσει τον περιοριστή θέσης ορίου, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να ρυθμίσει το ανυψωτικό φρένο μηχανισμών κάτω από το φορτίο.

 

9. Αυστηρά εφαρμόστε τα «δέκα κανένα κρεμώντας» σύστημα:① Το σήμα εντολής είναι άγνωστο ή η εντολή δεν ανυψώνεται ② μην ανυψώστε πότε η εκτιμημένη ικανότητα ανύψωσης ξεπερνιέται ③ ο διαστολέας δεν χρησιμοποιείται κατάλληλα ή το αντικείμενο δεν στερεώνεται στενά ④ το κρεμώντας αντικείμενο δεν ανυψώνεται. Οι άνθρωποι ή άλλα επιπλέοντα αντικείμενα δεν πρέπει να ανυψωθούν ④ τα φρένα ή άλλες φρενάροντας συσκευές ασφάλειας δεν πρέπει να ανυψωθούν ⑥ τα βαριά αντικείμενα δεν πρέπει να ανυψωθούν όταν ανυψώνεται άμεσα ο γερανός για την επεξεργασία

⑦Μην κρεμάστε έως ότου τραβιέται πλάγια ③ μην κρεμάστε τα εκρηκτικά αντικείμενα @Do να μην κρεμάσει τα αντικείμενα που θάβονται στο έδαφος ① τα αντικείμενα με τις άκρες και τις γωνίες, και δεν κρεμούν εάν δεν μειώνονται κατάλληλα

 

10. Εάν οποιαδήποτε ανωμαλία βρίσκεται, σταματήστε τη μηχανή αμέσως, ελέγξτε την αιτία και την αποβάλτε εγκαίρως.

 

3. Μετά από την εργασία

 

a. Αυξήστε το γάντζο σε ένα ορισμένο ύψος, σταθμεύστε το κάρρο και το καροτσάκι στην οριζόμενη θέση, και τοποθετήστε τη λαβή ελεγκτών στη «μηά» θέση τραβήξτε κάτω τη λαβή διακοπτών του προστατευτικού κιβωτίου για να κόψετε τη δύναμη.

b. Πραγματοποιήστε την καθημερινή συντήρηση. Γ. Κάνετε μια καλή εργασία της παράδοσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας