Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19838271005

WhatsApp : +8619838271005

Free call

Η ευρεία αγορά για τους ηλεκτρικούς γερανούς ατσάλινων σκελετών ανελκυστήρων

July 17, 2021

Η ερευνητική έκθεση δείχνει ότι αφότου επέτυχε η βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας ένα ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης 20% από το 2006 ως το 2012, το ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης αναμένεται για να φθάσει σε 33% από το 2012 ως το 2015. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το εθνικό γραφείο των στατιστικών της Κίνας και της προοπτικής Ηνωμένων Εθνών, η Κίνα, που είναι σε μια περίοδο επιτάχυνσης της αστικοποίησης, περαιτέρω αύξηση η απαίτησή της για τον εξοπλισμό μηχανολόγου μηχανικού. Σύμφωνα με το πρόσωπο υπεύθυνο για την επιχείρηση γερανών, μια γνωστή εσωτερική επιχείρηση μηχανημάτων κατασκευής, η ζήτηση για τα μηχανικά προϊόντα όπως οι ηλεκτρικοί γερανοί ατσάλινων σκελετών Menglu αυξάνεται συνεχώς, και μερικά από τα βαριά προϊόντα γερανών πύργων Shunyuan έχουν βγεί βαθμιαία της χώρας και έχουν πωλήσει στο εξωτερικό.

 

Αυτή τη στιγμή, η Κίνα αποτελεί σχεδόν 60% των σφαιρικών πωλήσεων των μηχανημάτων και του εξοπλισμού. Οι κινεζικές ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν μπεί στις ξένες αγορές, και η σταθερή αύξηση της κινεζικής οικονομίας έχει προσελκύσει επίσης τις ξένες επιχειρήσεις μηχανημάτων κατασκευής για να αυξήσει την επιχείρησή τους στην Κίνα. Αν και οι κατασκευαστές μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας έχουν υπερβεί το σφαιρικό μέσο όρο βιομηχανίας από την άποψη της αύξησης και της αποδοτικότητας εισοδήματος, και μερικές ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν ενισχύσει περαιτέρω τη θέση τους στη βιομηχανία μέσω των υπερπόντιων συγχωνεύσεων και οι αποκτήσεις, οι υπερπόντιες συγχωνεύσεις και οι αποκτήσεις οι ίδιοι δεν μπορούν να λύσουν τους γερανούς ατσάλινων σκελετών ναυπηγικής ολονυκτίς. Και άλλα προϊόντα μηχανημάτων και εξοπλισμού κατασκευής πρέπει ακόμα να βελτιωθούν.

 

Στη συνέχεια, οι ηλεκτρικές επιχειρήσεις γερανών ατσάλινων σκελετών ανελκυστήρων έχουν προωθήσει διαδοχικά το νέο πρότυπο υπηρεσιών στις εσωτερικές και ξένες περιοχές, και τα διαδοχικά καθιερωμένα άμεσα ή παραχωρημένα καταστήματα σε νότιο Henan, το Taiyuan, Xi'an, Tangshan, Nantong, Wuhan, Shijiazhuang, Lianyungang, και το μέσο κατάστημα East.45. Καινοτομημένα σύμφωνα με το μάρκετινγκ τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών γερανών πύργων, που προσθέτουν την επιχείρηση τρία λειτουργούν: γερανός που μισθώνει την επιχείρηση, που ανακυκλώνει την επιχείρηση και τη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας, και που επεκτείνει το προηγούμενο ενιαίο πρότυπο υπηρεσιών μεταπωλήσεων σε μια «pre-sales γνωμοδότηση, υπηρεσία ένας--πώλησης» το πρότυπο πλήρης-υπηρεσιών «του σταθμός-ύφους, τοπική πρακτική υπηρεσία μεταπωλήσεων».

 

Αν και οι κατασκευαστές μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας έχουν υπερβεί το σφαιρικό μέσο όρο βιομηχανίας από την άποψη της αύξησης και της αποδοτικότητας εισοδήματος, και μερικές ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν ενισχύσει περαιτέρω τη θέση τους στη βιομηχανία μέσω των υπερπόντιων συγχωνεύσεων και οι αποκτήσεις, οι υπερπόντιες συγχωνεύσεις και οι αποκτήσεις οι ίδιοι δεν μπορούν να λύσουν τους γερανούς ατσάλινων σκελετών ναυπηγικής ολονυκτίς. Και άλλα προϊόντα μηχανημάτων και εξοπλισμού κατασκευής πρέπει ακόμα να βελτιωθούν. Καινοτομημένα σύμφωνα με το μάρκετινγκ τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών γερανών πύργων, που προσθέτουν την επιχείρηση τρία λειτουργούν: γερανός που μισθώνει την επιχείρηση, ανακυκλώνοντας την επιχείρηση και τη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευρεία αγορά για τους ηλεκτρικούς γερανούς ατσάλινων σκελετών ανελκυστήρων  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας