Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19838271005

WhatsApp : +8619838271005

Free call

Πώς να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει το γερανό

July 15, 2021

1. Πριν από τα φύλλα ανυψωτικού εξοπλισμού το εργοστάσιο, αυτό είναι απαραίτητο για να κάνει ένα αρχείο ταυτότητας. Επιθεώρηση και συντήρηση ασφάλειας ενώπιον της εγκατάστασης εξοπλισμού: ελέγξτε την ακεραιότητα της απόδοσης των κύριων μηχανισμών του εξοπλισμού, ελέγξτε τις ορατές ατέλειες της κύριων δομής χάλυβα και των ενώσεων και οι καρφίτσες και τα μπουλόνια τους, ελέγχουν τον αντιδιαβρωτικό όρο της επιφάνειας εξοπλισμού, κάνουν τα αρχεία, και τις απόψεις εγκαταστάσεων ζητημάτων.

 

2. Η ανύψωση του εξοπλισμού διατηρείται από το αφιερωμένο προσωπικό. Αφότου παραδίδεται ο εξοπλισμός για να χρησιμοποιήσει, η καθημερινή συντήρηση θα είναι ευθύνη του χειριστή εξοπλισμού ή του πλήρους απασχόλησης προσωπικού της μονάδας χρηστών, και η μονάδα εγκαταστάσεων και συντήρησης θα έχει την υποχρέωση να εποπτεύσει και να επιθεωρήσει το περιεχόμενο της καθημερινής συντήρησης. Το κύριο περιεχόμενο της καθημερινής συντήρησης συνοψίζεται ως «διαγώνια μέθοδος λειτουργίας»: καθαρισμός, σκλήρυνση, λίπανση, ρύθμιση, και αντιδιαβρωτικός. 10~30 λεπτά πριν από και στο τέλος τη μετατόπιση κάθε μέρα, επιθεωρήστε όλα τα μέρη και τα μέρη του εξοπλισμού που βλέπει εάν είναι κανονικά, προσθέτουν το πετρέλαιο και λαδώνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς, δίνουν προσοχή εάν ο ήχος της μηχανής είναι κανονικός, κάνουν μια καλή εργασία του καθαρισμού και η εργασία παράδοσης, ώστε να επιτευχθούν μια καθαρή εμφάνιση και μια κανονική λειτουργία του εξοπλισμού για το σκοπό, καθημερινά αρχεία συντήρησης και τα αρχεία μετατόπισης μετατόπισης πρέπει να γίνει στις σταθερές μορφές και να ρυθμιστεί ως αρχεία.

 

3. Οι κανονικές επαγγελματικές φυσικές εξετάσεις απαιτούνται για την ανύψωση και την ανύψωση του εξοπλισμού. Κανονικές επιθεώρηση και συντήρηση κατά τη διάρκεια της χρήσης του εξοπλισμού: διάφορες συντήρηση και επισκευές στο μηχανικό εξοπλισμό μέσα στον καθορισμένο χρόνο, που εστιάζει στον καθαρισμό, τη λίπανση, τη ρύθμιση, την αποσυναρμολόγηση, και την εξέταση. Γίνεται συνήθως από το προσωπικό και τους χειριστές συντήρησης από κοινού.

 

Αφότου αφήνει ο γερανός το εργοστάσιο, γενικά ορίζεται ότι υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής περίπου 60 ωρών (μερικές κάλεσαν την περίοδο προσαρμογής), η οποία ορίζεται από τις εγκαταστάσεις κατασκευής σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γερανού στην αρχική περίοδο χρήσης. Η περίοδος προσαρμογής είναι μια σημαντική σύνδεση για να εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία του γερανού, να μειώσει το ποσοστό αποτυχίας, και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών της. Εντούτοις, μερικοί χρήστες αγνοούν τις ειδικές τεχνικές απαιτήσεις της περιόδου προσαρμογής της νέας μηχανής λόγω της έλλειψης κοινής λογικής για τη χρήση των γερανών ή λόγω του σφιχτού προγράμματος ή θέλουν να πραγματοποιήσουν τα κέρδη το συντομότερο δυνατό. Μερικοί χρήστες ακόμη και σκέφτονται ότι, εν πάση περιπτώσει, ο κατασκευαστής έχει μια περίοδο εξουσιοδότησης, και ο κατασκευαστής είναι αρμόδιος για την επισκευή της μηχανής εάν είναι σπασμένη, έτσι τη μηχανή είναι υπερφορτωμένη για πολύ καιρό κατά τη διάρκεια της περιόδου προσαρμογής, με συνέπεια το συχνό περιστατικό των πρόωρων αποτυχιών μηχανών, που όχι μόνο έχει επιπτώσεις στην κανονική χρήση της μηχανής, η ζωή υπηρεσιών της μηχανής κόντυναν, και η πρόοδος του προγράμματος επηρεάστηκε λόγω της ζημίας της μηχανής. Επομένως, στη χρήση και στη συντήρηση της περιόδου προσαρμογής του γερανού πρέπει να δοθεί η πλήρης προσοχή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει το γερανό  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας