Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19838271005

WhatsApp : +8619838271005

Free call

Να στηρίξει την προστασία των γερανών γεφυρών και ατσάλινων σκελετών 10MH

July 19, 2021

Να στηρίξει την προστασία MH των γερανών γεφυρών και ατσάλινων σκελετών

 

1. Η κύρια βάση για την κατανόηση και την επιθεώρηση «να στηρίξει» στα πρότυπα GB60BT-85 είναι οι «κανονισμοί για την ασφάλεια για την ανύψωση των μηχανημάτων», τυπωμένο GB6067-85 (εφεξής καλούμενο «οι κανονισμοί»). Οι κανονισμοί ορίζουν στο τμήμα στηρίζοντας δομής: «Η δομή μετάλλων του γερανού πρέπει να έχει μια αξιόπιστη ηλεκτρική σύνδεση ο γερανός που λειτουργεί στη διαδρομή μπορεί γενικά να στηριχτεί μέσω των ροδών και της διαδρομής», και επίσης ορίζει ότι «το στηρίζοντας καλώδιο πρέπει να συνδεθεί με μια διατομή περισσότερο από 150 τετραγωνικών μέτρων. Επίπεδος χάλυβας ή 10 τετραγωνικά καλώδια χαλκού συνδέεται με τη συγκόλληση. Υπό κανονικές συνθήκες, η δομή μετάλλων του γερανού και των κοχυλιών μετάλλων, των αυλακιών σωλήνων, των δερμάτων μετάλλων των καλωδίων και του αμαξιού του οδηγού όλου του ηλεκτρικού εξοπλισμού συνδέεται σοβαρά με τις ρόδες του κάρρου. Έτσι. Η εστίαση της στηρίζοντας επιθεώρησης του γερανού πρέπει να είναι στη σύνδεση μεταξύ της τρέχοντας διαδρομής του κάρρου και του στηρίζοντας καλωδίου. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των «κανονισμών», είναι κατάλληλο να υπάρξουν ακόλουθα τα τέσσερα στηρίζοντας τις συσκευές συγχρόνως:

 

1) Η στηρίζοντας αντίσταση σε οποιοδήποτε σημείο στο γερανό είναι όχι περισσότερα από 4 ωμ.

 

2) Η διατομή του στηρίζοντας καλωδίου είναι περισσότερο από οι απαιτήσεις των «κανονισμών», δηλ., ο επίπεδος χάλυβας είναι περισσότερο από 150mm, και το καλώδιο χαλκού είναι περισσότερο από 10mm.

 

3) Το στηρίζοντας καλώδιο και το στηρίζοντας σώμα, και το στηρίζοντας καλώδιο και η διαδρομή κάρρων πρέπει να ενωθούν στενά σοβαρά.

 

4) Οι άλτες μετάλλων είναι ενωμένοι στενά στις ενώσεις των δύο ραγών της διαδρομής κάρρων.

 

Υπάρχουν δύο ζητήματα στις «διαδικασίες» που δεν έχουν εξηγηθεί λεπτομερώς, και έχουν υπάρξει διαφωνίες κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης.

 

a) Στους «κανονισμούς», μόνο «να στηρίξει» αναφέρεται. Στο ουδέτερος-στηριγμένο πλέγμα δύναμης, είτε για να στηρίξει είτε να συνδέσει με μηδέν πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Πολλά εργοστάσια υιοθετούν ένα τριφασικό τετρασύρματο σύστημα όπου το ουδέτερο σημείο στηρίζεται άμεσα. Σύμφωνα με την αρχή προστατευτικό να στηρίξει και των σχετικών κανονισμών, εάν οι γερανοί που λειτουργούν σε αυτό το είδος χρήσης πλέγματος διανομής ισχύος απλά που στηρίζει την προστασία, αυτό δεν μπορούν να περιορίσουν εντελώς την τάση διαρροής μέσα σε μια ασφαλή σειρά. Αφ' ετέρου, το μιας φάσης στηρίζοντας ρεύμα βραχυκυκλώματος όταν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γερανών είναι μονοφασική διαρροή, αυτό το ρεύμα επίγειου βραχυκυκλώματος δεν είναι αρκετό να αναγκάσει τη συσκευή προστασίας γραμμών στο γερανό για να λειτουργήσει, και η επικίνδυνη τάση θα υπάρξει για πολύ καιρό. Επομένως, όταν λαμβάνεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του γερανού από μια τριφασική τετρασύρματη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με ένα ουδέτερο σημείο που στηρίζεται, μόνο η προστασία μηδέν-σύνδεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά να στηρίξει την προστασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

b) Πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον διάφορα στηρίζοντας σημεία στην ίδια έκταση. Σύμφωνα με τους όρους του χρήστη, η τρέχοντας διαδρομή του κάρρου μπορεί να είναι μακριά ή κοντή. Υπάρχουν επίσης πολλοί γερανοί στην ίδια έκταση. Σκέφτομαι ότι πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον δύο στηρίζοντας σημεία, και τα στηρίζοντας σημεία της μακριάς διαδρομής πρέπει να αυξηθούν αναλόγως. Επειδή η ράγα του κάρρου χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, λόγω της φτωχής σταθεροποίησης ή της πλευρικής εξάρθρωσης, είναι εύκολο να αποσυνδεθεί το επίγειο καλώδιο από τη θέση συγκόλλησης διαδρομής και το καλώδιο αλτών μεταξύ των ραφών ραγών, έτσι δύο ή περισσότερα επίγεια καλώδια πρέπει για να είναι αξιόπιστα. .

 

2. Τα προβλήματα του γερανού ατσάλινων σκελετών που στηρίζουν (μηά σύνδεση) την προστασία

 

1) Καμία στηρίζοντας συσκευή

 

2) Δεν υπάρχει κανένα καλώδιο αλτών μετάλλων στην ένωση ραγών

 

3) Υπάρχει μόνο ένα στηρίζοντας σημείο σε ολόκληρη την έκταση

 

4) Η διατομή του στηρίζοντας καλωδίου είναι μικρότερη από τα πρότυπα

 

5) Προστασία χρήσης για να συνδέσει με μηδέν

 

3. Τα εξής είναι μια εξήγηση των ανωτέρω ανεπαρκειών:

 

1) Καμία στηρίζοντας συσκευή αυτό δεν περιλαμβάνει: η διαδρομή κάρρων δεν έχει καμία σύνδεση μετάλλων στο έδαφος ή την ουδέτερη γραμμή, αν και υπάρχει μια σύνδεση αλλά τη συγκόλληση έχουν ανοίξει ή το στηρίζοντας καλώδιο έχει αποσυνδεθεί υπάρχει μια σύνδεση, αλλά το στηρίζοντας σώμα είναι αναρμόδιο. Μερικοί βάζουν τη ράγα χάλυβα στην ακτίνα ραγών μετάλλων, η οποία έχει τους στυλοβάτες μετάλλων, έτσι σκέφτονται ότι η ράγα στηρίζεται κατάλληλα μέσω της ακτίνας ραγών και του στυλοβάτη. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι αναξιόπιστο. Επειδή δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη συγκόλληση μεταξύ της ράγας και της ακτίνας ραγών, ένα πιάτο πίεσης χρησιμοποιείται για να πιέσει στην ακτίνα ραγών, και υπάρχει ακόμη και ένα μαξιλάρι εγγράφου στη μέση, και η ακτίνα και οι στυλοβάτες ραγών είναι χρωματισμένοι.

 

2) Δεν υπάρχει κανένα καλώδιο αλτών μετάλλων στις ενώσεις ραγών, και οι ενώσεις ραγών συνδέονται μόνο με τα fishplates. Αυτό οφείλεται αναξιόπιστος στη διάβρωση και άλλους λόγους. Μερικές ενώσεις ραγών ούτε καν έχουν έναν νάρθηκα, και το πλάτος των ενώσεων ραγών είναι 10mm. Προφανώς δεν υπάρχει καμία προστασία διαρροής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το επίγειο καλώδιο καθορίζεται στο μπουλόνι αγκύρων ραγών, και κάποιο επίγειο καλώδιο είναι ενωμένο στενά στο σίδηρο στάσεων στο τέλος της διαδρομής κάρρων, και ο σίδηρος στάσεων και η ράγα δεν είναι ενωμένοι στενά. Αυτοί είναι επείγοντες. Όλοι δεν είναι συμβάλλοντες στην ασφάλεια.

 

3) Η διατομή του στηρίζοντας καλωδίου είναι μικρότερη από τα πρότυπα. Κατά γενική ομολογία, ο επίπεδος χάλυβας χρησιμοποιείται για το στηρίζοντας καλώδιο. Εντούτοις, χρήση πολλών μονάδων γύρω από το χάλυβα. Οι «κανονισμοί» μόνο δηλώνουν ότι ο «επίπεδος χάλυβας με μια διατομή περισσότερο από 150mm πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη στηρίζοντας σύνδεση καλωδίων». Η διατομή του στρογγυλού χάλυβα δεν διευκρινίζεται, έτσι μπορεί να είναι 150mm. Δηλαδή η διάμετρος του στρογγυλού χάλυβα δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 13.8mm, αλλά οι περισσότερες μονάδες χρησιμοποιούν το στρογγυλό χάλυβα 10mm, και μερικές μονάδες χρησιμοποιούν ακόμη και το στρογγυλό χάλυβα 4mm. Η διατομή είναι προφανώς πάρα πολύ μικρή.

 

4) Υπάρχουν στηρίζοντας σημεία μόνο ένα σε μια ενιαία έκταση: υπάρχει μόνο ένα στηρίζοντας το καλώδιο από τη διαδρομή του κάρρου στο έδαφος αν και υπάρχουν περισσότερο από δύο στηρίζοντας τα καλώδια, μόνο κάποιο είναι αποτελεσματικό, και το υπόλοιπο δεν είναι πλέον προστατευτικό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν λειτουργεί. Παραδείγματος χάριν, η αξία αντίστασης του στηρίζοντας σώματος είναι πάρα πολύ μεγάλη. Δεν διευκρινίζεται για να είναι 4 ωμ, κάποια προσιτότητα 20 ωμ, και η μεγαλύτερη προσιτότητα 62 ωμ μερικές μονάδες χρησιμοποιούν μόνο ένα καλώδιο αργιλίου που θάβει ελαφρώς στο χώμα. Σαν στηρίζοντας καλώδιο, είναι εύκολο να χαλαρώσει μερικά στηρίζοντας καλώδια είναι πραγματικά σπασμένα ή.

 

5) Προστασία χρήσης για να συνδέσει με μηδέν. Στο χαμηλής τάσης ουδέτερο στηριγμένο πλέγμα δύναμης, μηά προστασία πρέπει να υιοθετηθεί. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, διαπιστώθηκε ότι οι μεμονωμένες μονάδες σύνδεσαν μέρος του γερανού με μηά προστασία και το άλλο μέρος του γερανού για να στηρίξουν την προστασία, η οποία δεν είναι συμβάλλουσα στην ασφάλεια. Επειδή ο ηλεκτρικός εξοπλισμός του μηδενίζοντας συστήματος δεν μπορεί πλέον να στηριχτεί.

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αναρμόδια να στηρίξουν, αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι η κατανόηση να στηρίξει δεν είναι αρκετά ακριβής, ή η συγκόλληση του στηρίζοντας καλωδίου παραμελείται μετά από την αποκατάσταση διαδρομής. Φυσικά, μερικές επιχειρήσεις δεν έχουν βάλει την ηλεκτρική ασφάλεια των γερανών σε μια σημαντική θέση λόγω της μικρής κλίμακας της επιχείρησης. Στην πραγματικότητα, όταν έχει ο γερανός ατσάλινων σκελετών μια κατάσταση διαρροής, προστατευτική να στηρίξει ή μηά σύνδεση είναι ένα μεγάλο γεγονός για να εξασφαλίσει προσωπική ασφάλεια. Πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή από το χρήστη. Σύμφωνα με τα σχετικούς εθνικούς πρότυπα και τους κανονισμούς, ένα κανονικό σύστημα επιθεώρησης πρέπει να καθιερωθεί, η διαχείριση πρέπει να ενισχυθεί, και η αιτία πρέπει να εξαλειφτεί. Ατυχήματα προσωπικών τραυματισμών και θανάτου που προκαλούνται από τη διαρροή γερανών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας