Κίνα Υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Song

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19838271005

WhatsApp : +8619838271005

Free call

Μέθοδος ανίχνευσης κύριου κυρτώματος δοκών του γερανού ατσάλινων σκελετών

July 16, 2021

Μέθοδος ανίχνευσης κύριου κυρτώματος δοκών του γερανού ατσάλινων σκελετών:

Στην επιθεώρηση τεχνολογίας ασφάλειας γερανών ατσάλινων σκελετών, η επιθεώρηση του κυρτώματος κύριας δέσμης είναι ένα πολύ σημαντικό περιεχόμενο. JB1036-82 (γενικοί τεχνικοί όροι υπερυψωμένων γερανών) σαφώς ορίζει: κύρια δέσμη

 

Το ανώτερο κύρτωμα της έκτασης είναι F=L (0.9-1.4)/1000. Και το μεγαλύτερο κύρτωμα πρέπει να ελεγχθεί μέσα στη σειρά L/10 στη μέση της έκτασης. Αυτή τη στιγμή, οι συνήθως χρησιμοποιημένες μέθοδοι ανίχνευσης είναι η παραδοσιακή μέθοδος κανόνα ένωσης μαγνητών, η τρέχουσα μέθοδος κανόνα ένωσης γάντζων, και η μέθοδος σχεδίων καλωδίων.

 

1. Η μέθοδος κανόνα ένωσης μαγνητών η μέθοδος κανόνα ένωσης μαγνητών χρησιμοποιεί ένα 0.5m λεπτό χαλύβδινο σύρμα, ένα τέλος καθορίζεται στο μαγνήτη, και το άλλο τέλος καθορίζεται σε ένα βάρος 0.5kg. Ένας κυβερνήτης χάλυβα 300mm με τη διευθετήσιμη θέση εγκαθίσταται στο λεπτό χαλύβδινο σύρμα, και μια ειδική μονώνοντας ράβδος χρησιμοποιείται για να προσελκύσει το μαγνήτη στη χαμηλότερη κάλυψη της κύριας δέσμης ή τη χαμηλότερη επιφάνεια της ράγας ι-χάλυβα. Κατόπιν επιλέξτε τις δύο άκρες κύριας δέσμης και τριών σημείων μέτρησης στην ακτίνα, και διαβάστε την αξία στην κλίμακα που αναστέλλεται από το μαγνήτη μέσω ενός επιπέδου που δημιουργείται στο έδαφος, ώστε να υπολογιστεί η αξία κυρτώματος της κύριας δέσμης στην έκταση. Δηλαδή η αξία κυρτώματος μέσος-έκτασης κύριας δέσμης = ανύψωση αξία-1/2 μέσος-έκτασης (υψηλότερη αξία ανύψωσης τελών έκτασης τελών + χαμηλότερη αξία ανύψωσης τελών έκτασης τελών). Ο κυβερνήτης χάλυβα καθορίζεται στο λεπτό χαλύβδινο σύρμα στη θετική κατεύθυνση. Όταν το μετρημένο αποτέλεσμα είναι θετικό, είναι ανοδική αψίδα, διαφορετικά είναι προς τα κάτω εκτροπή. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει το κύρτωμα της κύριας δοκού των διάφορων τύπων γερανών. Η μέθοδος είναι απλή και κατάλληλη, τα αποτελέσματα είναι ακριβή, και κερδίζει χρόνο και προσπάθεια.

 

2. Η μέθοδος σχεδίων καλωδίων απαιτεί τρεις επιθεωρητές για να αναρριχηθεί επάνω στην κύρια δοκό του γερανού, και να καθορίσει ένα τέλος του λεπτού χαλύβδινου σύρματος p0.5mm σε ένα τέλος της κύριας δοκού (τα περάσματα καλωδίων μέσω του φραγμού περιγράμματος στην ανώτερη κάλυψη), και το άλλο τέλος συνδέει με την κλίμακα άνοιξη 15kg στο άλλο άκρο της κύριας δέσμης. Κατόπιν επιλέξτε το σημείο μέτρησης, μετρήστε την κάθετη απόσταση από το χαλύβδινο σύρμα στην ανώτερη επιφάνεια της κύριας δέσμης, και υπολογίστε έπειτα την αξία κυρτώματος. Αυτή η μέθοδος έχει τους μεγαλύτερους περιορισμούς και τον κίνδυνο των διαδικασιών ανόδου από τους επιθεωρητές. Χρησιμοποιείται μόνο για την επιθεώρηση της κύριας δοκού μερικών με σχήμα κουτιού γερανών γεφυρών διπλός-δοκών, και δεν είναι κατάλληλο για τους μονής δοκού γερανούς και τις φούστες γεφυρών (πύλη). Ανίχνευση του κυρτώματος της κύριας δοκού του με σχήμα κουτιού γερανού γεφυρών διπλός-δοκών.

 

3. Η μέθοδος κανόνα αναστολής γάντζων η μέθοδος κανόνα αναστολής γάντζων είναι να κρεμαστεί μια άνω πλευρά κυβερνητών χάλυβα 300mm - κάτω από στο γάντζο, να οδηγήσει το καροτσάκι (ηλεκτρικός ανελκυστήρας) που τρέχει κατά μήκος της διαδρομής ι-χάλυβα, και που χρησιμοποιεί το επίπεδο που τίθεται ως στόχος στο έδαφος να μετρήσει κάθε μιας από τις κύριες ακτίνες με τη σειρά. Η αξία ανύψωσης του σημείου. Κατόπιν υπολογίστε την αξία κορωνών του. Αυτή η μέθοδος μέτρησης έχει τα μεγάλα λάθη, και μερικές φορές το αποτέλεσμα αντιθέτου μπορεί να επιτευχθεί. Οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια μέτρησης είναι: το λάθος της ακτίνας της τρέχοντας ρόδας καροτσακιών, το λάθος της μορφής βήματος διαδρομής, και τα τρία πόδια του καροτσακιού θα απεικονιστούν άμεσα στην αξία ανύψωσης, αναγκάζοντας τη μετρημένη αξία ανύψωσης για να είναι αναληθή, και η τελικά υπολογισμένη αξία κυρτώματος είναι ανακριβής.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέθοδος ανίχνευσης κύριου κυρτώματος δοκών του γερανού ατσάλινων σκελετών  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας